lauantai 15. syyskuuta 2012

Muhkuraisen sängyn kautta, lipui lantioitten lautta, reittiä epätasaista, voi nuorenparin onnea!

303213_355658224515309_26279783_n_large
Ajattelin taas pitkästä aikaa tehdä mielipidepostauksen ja tällä kertaa aiheena on: Nuoruuden viettäminen. Mä olin ylä-asteella ihan erilainen mitä mä oon nyt, sillon olin vaikka joka viikonloppu lähdössä juomaan, mua ei juurikaan kotona näkynyt ja sunnuntai oli aina pyhitetty krapulapäiväksi. Nykyään mua ei juurikaan kiinnosta lähteä mihkään pileisiin, iskee myötähäpeä ku kattelee toisten muka "coolia" rellystystä ja oksentelua. Tuntuu tavallaan et oisin kasvanu tän rellystysvaiheen ohi ja nyt mua kiinnostaa enemmän tulevaisuudensuunnitelu esim missä haluan opiskella, missä haluaisin asua ja mitä ylipäätänsä haluan tehdä elämälläni? Monet kutsuvat mua tylsäksi tai nössöksi jos mua ei kiinnosta juoda päätä täytee, oksentaa koko seuraavaa päivää ja sitten mainostaa facebookissa kuin hyvät olot on.. Tietenkin mäkin haluan pitää joskus hauskaa,mutta yleensä otan kohtuudella ja enkä joudu kärsimään krapulasta. En pidä itteeni mitenkään parempana ihmisenä, mutta oon vaan tehnyt eri valinnat ku suurinosa mun kaveripiiristä ja tietystihän voi olla että innostun taas rellestämisestä sitkun pääsee baareihinkin, eihän sitä ikinä tiedä.
tumblr_ltac11Ad411r29t5yo1_500_large
Toinen asia mistä mulle on usein jaksettu huomauttaa on mun liian nuorena seurustelu. Ihmiset on tullu ihan suoraanki sanomaan että: Miksi haluut seurustella, ethän sä pysty nauttimaan sun nuoruudesta jos seurustelet? Oon aina ihmetelly tätä väitettä, miksi en muka pystyis nauttimaan mun nuoruudesta? En tiennytkään että nuoruudesta nauttiminen tarkoittaa niin kovaa ryyppäämistä,että muisti lähtee ja sit vielä pannaan kaikkee mikä liikkuu.. Mä oon ainakin paljon onnellisempi seurustelevana kuin sinkkuna, mä kaipaan päivittäin sitä läheisyyttä ja hellyyttä mitä ei sinkkuna saa. Ihmiset on myös sanoneet: "Teidän suhde on liian vakava noin nuoreksi" Mun vanhemmat on ollu yhessä siitä asti kun äiti oli 14v ja isä 16v, ja ovat edelleen onnellisesti yhdessä, joten tykkään ajatella että jospa mullekkin käy niin. Eihän sitä vielä voi ennustaa mut olishan se kivaa jos sais viettää loppuelämänsä saman henkilön kanssa, hankkia lapsia ja vanheta yhdessä. Muistakaa toki että tämä on vain minun mielipide ja kaikki voi olla erimieltä asiasta. 

Mitä mieltä te lukijat olette?

21 kommenttia:

 1. mul on sama et en jaksa enää välillä lähtee mihinkä bilettää : D mut joskus si taas tekis mieli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin teki eilen mieli juoda vähän mutku on tää lääkekuuri nii en saa juoda vasta ku marraskuussa :)

   Poista
 2. puhut asiaa! :) mun ei tarvi bilettää ja vetää perseitä et voisin pitää hauskaa. Musta et oo yhtään liian nuori seurusteluun. Jotku 11v on liia nuoria siihe ja niillä yleensä onki se sallasta alakko ja sit pietää vähä kädestä kii jos uskalletaa ja viikonpäästä erotaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tulee ihan omat ala-aste ajat mieleen :DD

   Poista
 3. mulla ihan sama, viel joku puolvuotta si mä olin aina se joka oksensi ja jouduttii taluttaa nukkuu yms, mut nyt ei huvita ees juoda paljoo tai mitää :D vähä sillo tällö vaa.ja tosta seurustelusta ni ei se munmielest ainakaa nuoruutta pilaa, muutenki kivempi ku on jotai vakavempaa eikä sellasii oho hups mitä tuli taas tehtyy edellisiltana... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, en oo kyl ikinä ymmärtäny yhen illan juttuja, en mä ainakaan haluis mitään lutkan mainetta sen takii et oisin hölmöilly kännissä :D

   Poista
 4. oon ihan samaa mieltä sun kanssa :) Ite oon ysillä ja alkoholi ei mitenkään kuulu mun elämään. Tiiän, että monet munkin koululaiset juo, mutta mulla ei oo mitään "paineita" koska kaveritkin ajattelee ihan samoin. Ja mä en tiiä oonko outo tai jotain, mutta mua ei myöskään oo ikinä kiinnostanu minkäänlainen bilettäminen ja varsinkaan tuo ryyppääminen. Kyllä yläastelaisetkin osaa olla järkeviä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos sun kaveripiiri ei painosta sua :)

   Poista
 5. Mulla on vähän samanlainen tilanne, et ennen olin joka vklp jossain pyörimässä bileissä tai väärillä papereilla baarissa. Sitten tuli stop. Ei enään hirveesti kiinnosta tuo joka viikonloppuinen juhliminen. Osakseen ehkä siksi, että olen aivan kuollut koulu- ja työviikon jälkeen sekä toisekseen siksi, että olen aivan kuollut seuraavan viikon, jos vedän unirytmin sekaisin. Okei, olen jäänyt melkein kaikista porukoista ulos, sillä en sovi ''muottiin'' melkein 100% absoluuttisuuteni vuoksi. Myös meidän lukiossa mua oudoksutaan, mutta btw. Seurustelusta en oo niinkään samaa mieltä, ehkä juuri omien huonojen kokemusten takia, sillä seurustelin 16v. aika tosissani exni kanssa ja sitten yht.äkkiä pilvilinnat romahti, mutta tsemppiä sulle parisuhteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei onneks oo viel jätetty kaveriporukan ulkopuolelle ja jos joku niin haluaa tehdä niin ei se sit kyllä oikee ystävä oo :)

   Poista
 6. tosi ristiriitanen teksti taas, et pidä itsees parempana mutta silti puhut negatiiviseen sävyyn ihmisistä jotka ryyppää paljon ja harrastaa irtosuhteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua haittaa jos joku haluaa ryypätä paljon ja harrastaa irtosuhteita, eihän se multa oo pois, mutta mulle itselleni sellanen elämäntyyli ei sopis :)

   Poista
 7. täytyy kans vähä valittaa koska muut on niin ilosia noista sun jutuista mut toihan on täyttä paskaa, kirjotat ja puhut ku joku 30 vee naimisissa oleva kolmen lapsen äiti pappina työskentelevä absolutisti tossa tekstissä, oot hei 17, sori 16 ja sun kaikki kaverit pitää hauskaa ja juo viel ku jaksaaki ja käy bileissä ym, ei sua varmaa siks ikinä kutsutakka mihkää ku oot aina vaa poikaystäväs kans, ei ihmekkää ku et käy missää :D toi on niiin hirveetä toi teksti, emmä tässä aja takaa et sun pitäis alkaa ryyppää ja harrastaa irtosuhteita mut kai sää joskus voit juoda sillä tuskin sää vielä minkää rellestysvaheen ohi oot menny huhhu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossahan mä juuri sanoin että "Tietenkin mäkin haluan pitää joskus hauskaa,mutta yleensä otan kohtuudella ja enkä joudu kärsimään krapulasta." En missään vaiheessa sanonut että en _ikinä_ jois ( tosin nyt oon 3 kk juomatta lääkekuurin takia) ja sanoin myös "tietystihän voi olla että innostun taas rellestämisestä sitkun pääsee baareihinkin, eihän sitä ikinä tiedä." En nyt ymmärrä että mikä kohta sulla meni ohi tästä tekstista :D? En ees ymmärrä mistä oot saanu käsityksen ettei mua ikinä kutsuttais mihinkään tai en ikinä käy missään? Et taida olla mikään mun läheinen tuttava jos tollasen käsityksen oot saanu.

   Poista
 8. no mutta kuuluuko tässä vaiheessa miettiä vielä tulevaisuutta, muutakun opiskelua, no ei kyllä, no en kutsumisesta tiedä mutta ei ainakaan missään näy ja ei mulla mitään ohi mennyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä ny stressaan kaikesta, varsinki ku tuntuu,että lukiossa oikeen painostetaan miettimään tulevaisuutta :D Just noita kysymyksiä et missä haluat asua/opiskella lukion jälkeen, mikä ammatti, aijotko ottaa opintolainaa jne jne :)

   Poista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista