keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Teletappipuvun saapuminen!

IMG_3025
IMG_3026
IMG_3044
IMG_3045
IMG_3032
Aloitin tossa vähänaikaa sitten pienoisen yhteistyön Ziperallin kanssa ja sain valita itselleni mieluisen haalarin, valitsin ton pinkin ja oonkin sitä kuumeisesti odottanut! Eilen äiti soitti ja ilmoitti,että mulle on tullu paketti Siwaan eikä ollut vaikee arvata mikä paketti mua siellä odotti! Toimitusaika oli ihan normaali eli noin viikon kesti saapua tohon lähi Siwaan, kaikista hauskinta oli kun paketinhaku lapussa luki "Bloggare Veera Lehtonen" ,en tiedä olinko vähän väsynyt kun jaksoin hihittää tolle koko automatkan... Kämpille päästyäni kiskoin samantien Ziperallin päälle ja se tuntu juuri niin pehmeältä ja lämpimältä kun olin kuvitellukkin! Loppuillan hengailinkin sohvalla haalarissa ja katsottiin The Walking Deathia kera tortillojen. Ainakaan mitään huonoja puolia en oo vielä haalarista löytänyt, olisin ehkä sittenkin voinu ottaa xs koon mutta toisaalta on kiva että toi haalari on silleen kunnolla löysä :) En haluis ikinä riisuu tätä pois! <3 Tack så mycket Ziperall !!! 


Smartphone-image-Ziperall-10e-FI
Ettei tää postaus menis vaan mun haalarin hehkuttamiseksi, on teille lukijoillekin luvassa ylläri eli Ziperall halusi tarjota vielä jokaiselle 10 euron lahjakortit! Lahjakortin nouto ohjeet tulevat tässä:Haluan juhlistaa tänään lukijoitani lahjoittamalla teille 10 €:n Ziperall-lahjakortteja!
Mitä teet? 
2. Kirjaudu sisään Wrapp-lahjakorttipalveluun Facebook-tilisi kautta.
3. Nouda lahjakorttisi!

3 kommenttia:

 1. Moikka!

  Oon tilaamassa nyt tota haalaria ja sit tossa käsketään laittamaan henkilötunnus/y-tunnus.. siinä on kyl joku info mut en tajuu sitä? eli miten siihen saa muka jonku 10 numeroo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en osaa auttaa, ku ite sain tän haalarin yhteistyön seurauksena, joten mun ei tarvinu laittaa niille ku sähköpostissa nimi ja osote :s

   Poista
  2. No siis HENKILÖTUNNUS eli esim. 130795-651L eli syntymäpäivä,kuukausi,syntymävuosi ja henkkareitten loppuosa?

   Poista