maanantai 19. marraskuuta 2012

Viikonlopun vilskettä!

IMG_3409 IMG_3397 IMG_3416 IMG_3427 IMG_3431
Mulla on ollut tosi kiireinen viikonloppu, mihin mahtui monta eri tapahtumaa! Ensinnäkin vietettiin melkein koko perjantai päivä Windien pukuja tehden. Ommeltiin hameita klo 13-21 eli kokonaiset kahdeksan tuntia! Voin sanoo et mua ei kyl saa tekeen mitään käsitöitä vähään aikaan. Onneks meillä oli myös tosi kiva ja hauska ilta tyttöjen kanssa, vaikka hermot menikin pariin otteeseen.

Lauantai aamuna mun herätyskello soi 11 aikoihin ja säntäsin suihkun kautta Feeniksille, missä FNV:een 60-vuotis näytös pidettiin. Siinä väkerrettiin nutturoita ja ommeltiin viimeisiä hameita kasaan. Mattovuoro oli vasta 13.50 nii miellä oli hyvin aikaa lämpätä ja harjotella ohjelman hyppyjä ja tasapainoja. Mattovuoro meni paikkoja hakiessa, suurin osa tytöistä oli elämänsä ensimmäistä kertaa matolla ja tilankäyttö oli vähän hukassa. Kuviot jäi liian suppeiksi, mutta onneksi tytöt oppivat nopeasti  että kuvioiden täytyy olla paljon isompia kuin mitä oltiin reeneissä harjoteltu. Mattovuoron jälkeen oli vuorossa eväiden syönti ja lisää hiusten/pukujen laittamista. Näytös alkoi neljältä ja meidän esiintymisnumero oli vasta 14. Lämppäiltiin rauhassa ja harjoteltiin lisää ohjelmaa. En tiedä jännittikö ohjelman esittäminen enemmän valmentajia vai tyttöjä, mutta jännityksestä huolimatta oltiin tyytyväisiä suoritukseen. Pientä hiomista tietysti on, mutta oltiin tosi ylpeitä tytöistä kun suurin osa on aloittanut voimistelun vasta syyskuussa! Tänään harkoissa aateltiin palkita Windit, niitten lempparireeneillä eli akrobatia on tiedossa.

Sunnuntai aamuna herätyskello soi taas aivan liian aikaisin, oisin mieluusti jääny peiton allee kun näin ikkunasta millainen ilma pihalla odotti. No heitin kumminkin tallivaatteet päälle ja lähdin siivoilemaan. Ratsastin Eetulla noin tunnin maasto lenkin ja se meni kyllä niin loistavasti ettei varmaan ennen oo mulla niin hyvin mennytkään. Kuunteli tosi kivasti ja reagoi hyvin pohkeeseen. Tehtiin ravi-käynti harjoituksia ja palattiin iloisina takasin tallille hyvien onnistumisien jälkeen. Tallin jälkeen suuntasin äkkiä kämpille vaihtaan vaatetusta ja sitten auton nokka kohti Hämeenlinnaa. Joonas oli yllärinä varannu meille liput leffaan kattomaan uusinta Twilightia. Oli kyl todella hyvä leffa ja sarja sai kyllä hienon päätöksen. Yleensä sanon, että kirjat on paljon parempia ku leffat, mutta nyt olin kyllä positiivisesti yllättyny kuinka hyvä toi leffa oli! Suosittelen siis kaikkia meneen kattomaan :)!

4 kommenttia:

 1. Miten olis kunnonpostausta siitä Eetusta :) ? Ja koko tallista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mun hevoset eikä talli, joten en rupee niistä asioista enempää kertomaan ku ei oo omistajan lupaa, mutta kiitos ideasta :)

   Poista
 2. Sulle on haaste mun blogissa :-)

  http://noora-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nosse, teen sen heti ku kerkeän :)!

   Poista