maanantai 24. joulukuuta 2012

Hei Scully!

IMG_3501 IMG_3506 IMG_3504
Mä aloitin joululomani jo torstaina, joten saan ihanat 19 päivää vaan ottaa rennosti! Tää loma tuli kyl tarpeeseen, koska tuntuu et mua stressaa tällä hetkellä kaikki....No kummikin, perjantaina suuntasin Jassille ja Juulialle pikkujouluihin, aattelin että en juo mutta kylhän se sit juomiseks meni ku en jaksanu olla ainoo ketä ei juo. Pelailtiin juomapelejä ja naurettiin. Oli ihana nähdä semmosia henkilöitä, ketä ei ollu nähny vähään aikaan esim Mira! Loppuillasta lähdettiin ajeleen Jassin, Topin ja Nikun kanssa. Meidän piti hetkeks mennä käymään Jassin porukoilla, mutta se vähän venähti ja kahen aikaan pyysin Miro kyyttiin mut kotiin nukkumaan.

Lauantai aamun vietin ei niin mukavissa merkeissä, onneks isi oli ihana ja teki mulle ruokaa nii helpotti. Illan olin Millan ja Ninnin kanssa. Ajeltiin pitkin Forssaa ja kuunneltiin Millan supermahtavaabiletikkua. En kuitenkaan jaksanu ajella ku kahteen saakka ja aattelin sit ennen nukkumaan menoa hakea kebabbia Denisistä, muuten se meni hyvin mut heti ku pääsin kotiin iskä vei mun annoksen ja söi sen itse :'D....

Sunnuntaina oli meillä viimeinen kunnon siivouspäivä. Esitin varmaan kaksi tuntia nukkuvaa, ettei tarvis mennä siivoomaan....Lopulta äiti tuli repiin mut ylös sängystä ja lykkäs pesuaineet käteen. Kolmessa tunnissa sain kylpyhuoneen laatat jynssättyä puhtaaksi ja si piti viel siivota oma huone.. Yhteensä mä taisin siivota sellaset 5-6 tuntia. Onneks Veera ja Jallu tuli pelastaan mut ja hyppäsin niitten kyytiin hetkeks. Vaihdoin sit jossain vaiheessa iltaa Juhan kyytiin ja mentiin istuun iltaa Markolle. Oltiin siellä oikeastaan koko ilta kunnes yhden aikaa lähettiin heittään Rikua ja Markoa baariin. Oltiin päästy jo Forssaan saakka ku Riku huomas et sen kännykkä jäi kämpille, nii eiku uukkari ja takasi. Onneks Juha sentään pääsi bensavalolla vielä kotiin saakka! Siinä oli mun viikonloppu aika tiivistetyssä muodossa. Nyt auttaan äitiä ruokien laitossa, hyvää joulua kaikille lukijoille!

11 kommenttia:

 1. Etkö enää asukkaa tammelassa niklaksen kans :O

  VastaaPoista
 2. Sulla on tainnu mennä asiat vähän ohi XDD

  VastaaPoista
 3. mäki luulin et asut tammelassa? et siis asu vai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo asuin Tammelassa, mutta en asu enää, ihmettelin mistä tähän on joku Niklas repästy ja kenestä Niklalksesta ees puhutaan :D? Asuin Joonaksen kanssa Tammelassa, mutta tuli ero joten en asu enää :)

   Poista
 4. Hei ku mä luin ennen millan blogia jonka osote oli: http://letscelebrategorgeous.blogspot.fi/ nii ku se on poistettu, nii onks milla poistanu sen? Ja onks sillä uutta blogia? Jos on, niin voisiks heittää sen osotteen tähän ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo poistanu vaan vaihto vaan osotetta :) http://ukwpti.blogspot.fi/

   Poista
  2. voi ihanaa kiitos! mä jo pelästyin :D kiitos tuhannesti veera <3

   Poista
 5. miksi olit sairaalassa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni hengitystiet yhtäkkiä tosi ahtaaks ja kurkku turpos ihan sikana. Ny on kurkku täynnä valkosia läikkiä. En tiedä mikä on ku tulokset tulee vasta huomenna mutta epäilevät et ois mononukleoosi :)

   Poista