sunnuntai 9. joulukuuta 2012

I want this and im going to get it!

IMG_3468 IMG_3466 IMG_3472 IMG_3473 IMG_3494

Maanantaina oltiin Petran kanssa Veeralla yötä ja pidettiin pienimuotoista tyttöjeniltaa leffojen ja herkkujen kera. Päästiin nukkumaan vasta kolmen jälkeen ja aamulla kaheksalta oli lähtö kohti Helsinkiä ja Studia-messuja. Mulle koko Studia homma oli vähän turha, ku oon jo aikoja sitten päättäny, että mitä haluun opiskella ja missä yliopistossa. No ainakin tuli syötyä kiitettävä määrä karkkia, varsinkin poliisikoulun tarjoamia Kouvolan lakuja. Yhessä vaiheessa se poliisi sanokin meille "Te tytöt käytte tässä vaan näiden lakujen takia!". Messut oli itseasissa aika pettymys, kaikki oli ylihinnoteltua, väkeä oli niin paljon et hyvä kun mahtu liikkumaan ja sisällä hallissa oli tosi huono ilma...Toivottavasti ainakin joku koki noi messut positiivisesti. Bussimatkalla sensijaan oli hauskaa! Naurettiin vaikka kuinka paljon kaikille tyhmille jutuille ja muilla matkustajilla meni varmaan totaalisesti hermo meidän juttuihin. 

Keskiviikkona en ees jaksanu vaivautuu meneen kouluun vaan ajeltiin kavereiden kanssa vaan ympäri Forssaa. Torstain vietettiin itsenäisyyspäivää, yleensä oon joka vuosi kattonut Linnan juhlat kotona vanhempien kanssa, mutta tänä vuonna en vaan jaksanu ja meninkin jo aikaisin nukkumaan. Perjantai aamuna raahauduin Feeniksille puoli kymmenen aikoihin suunnittelemaan wanhojen yllätystanssia, ihan hyvään vaiheeseen me se jo saatiin, vaikka kaikki tanssintekijät eivät viittiny vaivautua ees tulemaan paikalle...Perjantaina oli myös ensimmäiset wt reenit ja ne meni kyl niin sekavasti, kaikki oli ihan pihalla mihin suuntaan pitäis pyörähtää ja missä vaiheessa. Toivottavasti ne sujuu sit helmikuussa vähän paremmin kun nyt! Illalla oltiin Petralla alottelemassa ja syömässä kun sen vanhemmat piti paljupileet ja hypättiin siitä Palavaisen kyytiin. Ajeltiin pitkin Forssaa, Riihimäkeä ja Hämeenlinnaa. Kolme aikoihin rupes väsyttään jo niin paljon, että oli pakko päästä kotiin nukkumaan. 

Lauantain vietinkin sitten kokonaan Miikkan, Yassinin,Petran ja Veeran kanssa. Pojat kävi Hämeenlinnan Rossassa syömässä kamalimmat vuohenjuusto broilerit ikinä ja tais Rosson henkilökuntakin huomata ettei pojille oikein maistunut :D Tän päivän oon vaan makoillut kotona ja kattellu leffoja. Tän illan kohokohta onkin Walking Deadin vika jakso! Oon ihan koukussa tohon sarjaan, sais se uus kausi jo alkaa! Tässä oli mun tän viikon tapahtumat tiivistetysti, eipä oo oikein mitään ihmeellistä kerrottavaa.

2 kommenttia:

  1. Pakko pätee vähän! The Walking Dead on menossa juur 3 kaudella, joka nytten 8:nen jakson jälkeen jäi talvitauolle, eli sarjan tuottis jatkuu vielä - mutta vasta helmikuussa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, mä en tiennykkä tollasta :o! En jaksa odottaa helmikuuhun asti.....

      Poista