perjantai 30. marraskuuta 2012

Naked Truth!

IMG_3434 IMG_3436
Oon jo hieman jäljessä, mutta Tyyliä metsästämässä Veera haastoi noin pari viikkoo sitten kaikki bloggaajat julkaisemaan itsestään meikittömän ja muokkaamattoman kuvan. Mä jaksan harvoin meikata ja en tunne olooni epämukavaks ilman meikkiä, mutta tuntuu että ihmiset pitää sitä niin outona asiana jos ei meikkaa. On totuttu siihen, että tytöillä (miksei pojillakin?) on kilo puuteria naamassa, silmät viimisen päälle meikatut ja facebook kuvien muokkaamiseen on käytetty ikuisuus. Miksi? Onko se niin kauheeta jos on tummat silmänaluset, epäpuhtauksia ja iho punoittaa? Kukaan meistä ei ole täydellinen ja kaikilla on asioita mitä haluaisi ulkonäössään muuttaa, mutta halusin itekkin ottaa haasteen vastaan ja tässä onkin pari täysin muokkaamatonta ja meikitöntä kuvaa (kulmat on värjätty eli ei siis oo kulmakynää). Hyvää lumista viikonlopun alkua kaikille :)

maanantai 19. marraskuuta 2012

Viikonlopun vilskettä!

IMG_3409 IMG_3397 IMG_3416 IMG_3427 IMG_3431
Mulla on ollut tosi kiireinen viikonloppu, mihin mahtui monta eri tapahtumaa! Ensinnäkin vietettiin melkein koko perjantai päivä Windien pukuja tehden. Ommeltiin hameita klo 13-21 eli kokonaiset kahdeksan tuntia! Voin sanoo et mua ei kyl saa tekeen mitään käsitöitä vähään aikaan. Onneks meillä oli myös tosi kiva ja hauska ilta tyttöjen kanssa, vaikka hermot menikin pariin otteeseen.

Lauantai aamuna mun herätyskello soi 11 aikoihin ja säntäsin suihkun kautta Feeniksille, missä FNV:een 60-vuotis näytös pidettiin. Siinä väkerrettiin nutturoita ja ommeltiin viimeisiä hameita kasaan. Mattovuoro oli vasta 13.50 nii miellä oli hyvin aikaa lämpätä ja harjotella ohjelman hyppyjä ja tasapainoja. Mattovuoro meni paikkoja hakiessa, suurin osa tytöistä oli elämänsä ensimmäistä kertaa matolla ja tilankäyttö oli vähän hukassa. Kuviot jäi liian suppeiksi, mutta onneksi tytöt oppivat nopeasti  että kuvioiden täytyy olla paljon isompia kuin mitä oltiin reeneissä harjoteltu. Mattovuoron jälkeen oli vuorossa eväiden syönti ja lisää hiusten/pukujen laittamista. Näytös alkoi neljältä ja meidän esiintymisnumero oli vasta 14. Lämppäiltiin rauhassa ja harjoteltiin lisää ohjelmaa. En tiedä jännittikö ohjelman esittäminen enemmän valmentajia vai tyttöjä, mutta jännityksestä huolimatta oltiin tyytyväisiä suoritukseen. Pientä hiomista tietysti on, mutta oltiin tosi ylpeitä tytöistä kun suurin osa on aloittanut voimistelun vasta syyskuussa! Tänään harkoissa aateltiin palkita Windit, niitten lempparireeneillä eli akrobatia on tiedossa.

Sunnuntai aamuna herätyskello soi taas aivan liian aikaisin, oisin mieluusti jääny peiton allee kun näin ikkunasta millainen ilma pihalla odotti. No heitin kumminkin tallivaatteet päälle ja lähdin siivoilemaan. Ratsastin Eetulla noin tunnin maasto lenkin ja se meni kyllä niin loistavasti ettei varmaan ennen oo mulla niin hyvin mennytkään. Kuunteli tosi kivasti ja reagoi hyvin pohkeeseen. Tehtiin ravi-käynti harjoituksia ja palattiin iloisina takasin tallille hyvien onnistumisien jälkeen. Tallin jälkeen suuntasin äkkiä kämpille vaihtaan vaatetusta ja sitten auton nokka kohti Hämeenlinnaa. Joonas oli yllärinä varannu meille liput leffaan kattomaan uusinta Twilightia. Oli kyl todella hyvä leffa ja sarja sai kyllä hienon päätöksen. Yleensä sanon, että kirjat on paljon parempia ku leffat, mutta nyt olin kyllä positiivisesti yllättyny kuinka hyvä toi leffa oli! Suosittelen siis kaikkia meneen kattomaan :)!

lauantai 10. marraskuuta 2012

Mielipidepostaus: Tyttöjen ilkeys

Tuli eilen puheeksi kaverien kanssa tämä kyseinen aihe, miksi tytön ovat niin ilkeitä toisillensa? Ei pojilla ole samanlaista pakollista paskanjauhantaa ku tytöillä. Johtuuko se tyttöjen epävarmuudesta itseään kohtaan, et pitää päästä haukkumaan toinen yleensä anonyyminä/selän takana ihan maan rakoon, saako kyseinen henkilö siitä jotain tyydytystä ja tuntee itsensä paremmaks? 

Oon huomannut tän ilmiön kunnolla oikeastaan vasta silloin kun  aloin bloggaamaan, tuntuu että ihmiset kuvittelee että niillä on joku oikeus tulla antamaan TÖRKEÄÄ krittiikkia vain koska pidät julkista blogia ja julkista tekstia "saa" haukkua. Se on totta että jos haluu julkaista yleensä mitään nettiin "arvioitavaksi" kritiikkiä pitää kestää, mutta kritiikillä ja loukkaavalla tekstillä on myös eronsa. Mä oon ihan mielissäni jos joku tulee antaan parannusehdotuksia tai tuo esille oman kantansa, mutta on eriasia tulla sanomaan "Oon hieman erimieltä sun kanssa, mun mielestä..." kuin " Oot niin tyhmä oikeesti ketä voi ees ajatella tolleen...". 

Mulle tulee välillä tosi törkeitä kommentteja blogiin esim mun yksityisasioita/perhettä haukutaan ja tietenkään en mitään semmosia kommentteja edes julkaise. En julkaise edes kommentteja jossa on vähänkään törkeä sävy. Tää on mun blogi, ei mun tarvi kattella yhtäkään tyhmää kommenttia omassa blogissani. Onneks mulla on sen verran kivat lukijat ettei niitä tyhmiä kommentteja tuu ku suht harvoin :).

Toinen asia on toi anonyyminä kirjoittaminen, en edes ymmärrä miks Blogger on antanu semmosen vaihtoehdon? Mä en oo ainakaan sitä ikinä tarvinnut sen jälkeen kun Blogger tilin tein. Toki ennen Blogger tunnusta kirjoittelin anonyyminä, kun ei oikeen valinnan varaa ollut. Mä ainakin pystyn aina kommentoimaan ja antamaan palautetta omalla nimellä, jos en  "kehtaa" ilmasta mielipidettäni seisomalla sanojeni takana tai pelkään loukkaavani toista, jätän suoraa kommentoimatta. En mä ainakaan saa mitään tyydytystä jos haukun jonkun ja musta se on hieman pelottavaa jos joku siitä nauttii. En väitä etten ikinä ois haukkunu ketään, ketäpä ei olisi? Joten tytöt, hillitkää vihaanne ja yrittäkää antaa rakentavaa palautetta toisillenne, ilman mielenpahoituksia :)

ps. Kenellä oli kivat lukiobileet?

lauantai 3. marraskuuta 2012

Ostoksia tältä viikolta

IMG_3308 IMG_3310 IMG_3312 IMG_3315 IMG_3319
Turusta tarttui mukaan harmaa college-paita, meikkusuti, kulmakynä, kynsilakka, deodorantti, rintsikat, valkoinen tuubihuivi  ja musta jakku. Eilen lähdettiin myös Papen ja Jonin kanssa heittämään Jonnaa Hyvinkäälle siskonsa luokse. Jonnan siskolla oli iso laatikollinen meikkejä, jotka hän oli saanut työnsä kautta ja saatiin valita siitä mitä haluttiin ottaa. Itse valkkasin YSL:N kynsilakan, valokuvän ja aurinkopuuterin sekä Armanin poskipunan. Tää on kyllä ollu tosi hyvä viikko, ku oon jo pitkään miettiny et pitäis uusia meikkipussin sisältö mut nyt on sekin sitten tehty :)