tiistai 12. helmikuuta 2013

Ravers in the UK!

IMG_3583 IMG_3585 IMG_3593 IMG_3600 IMG_3604 IMG_3614 IMG_3618 muokattu

Mulla olikin vähän erikoinen viikonloppu, sillä perjantaina suunnattiin Papen kanssa auton nokka kohti Helsinki-Vantaata. Lähdettiin Forssasta suurinpiirtein yhden aikoihin, sillä oltiin luvattu noutaa meidän britti ystävät Kerry ja Kieran lentokentältä puoli neljän aikoihin. Mua jännitti ihan hirveesti tavata ne, en ollu ikinä ennen ees nähny Kierania ja pelkäsin et rupeen sönköttään ku yritän puhua jotain englanniksi. Onneks kaikki sujui tosi hyvin ja automatka takasin Forssaan sujui kuulumisia vaihtaessa ja musiikkia kuunnellen. Kierania paikoitellen pelottikin ku ajettiin kuulemma niin lujaa, Englannissa koko liikenne pistetään poikki ja koulut suljetaan jos sataa edes muutama sentti lunta. Kyl se si rauhottu ku selitettiin et Suomessa on pakollista käyttää talvirenkaita. Kerry ja Kieran majottautu Papen ja Jonin luokse ja kun päästiin perille Joni olikin loihtinu meille ihanan aterian. Hengailtiin siinä sit jonkun aikaa, kunnes mä lähin viettään Nikun synttäreitä. 

Lauantaina lähdettiin aamusta Prismaan ostaan ruoka-aineita, ku Kerry oli luvannut kokota meille perinteisen englantilaisen Shepherd's pie:n. Samalla Kerry ja Kieran katteli tapetteja niiden uuteen taloon. Kauppakierroksen jälkeen lähdettiin koko porukalla Papen vanhemmille syömään. Papen isä ja Kieran jaksoi puhua vaikka kuinka pitkään jalkapallosta, Kerry taas keskitty vaihtaan kuulumisia Papen siskon Tiinan kanssa. Ruokailun jälkeen lähdin kotiin ja siitä ajelemaan Nikun, Veeran, Jeren ja Rikun kanssa. 

Sunnuntaina vierailin isovanhempien luona, ku ne palas torstaina Kanarialta. Herranjestas miten ruskettuneita ne oli, ihan kateeks kävi. Hengailin siellä pari tuntin, kunnes Pape soitti et Kerryn tekemä ruoka on kohta valmista. Oli kyllä varmaan paras ateria mitä oon ikinä syöny, yleensä en ees tykkää keitetyistä porkkanoista mutta nekin oli todella hyviä! Ruuan jälkeen oltiin kaikki niin täynnä, et vaan makoiltiin sohvalla. Hyppäsin illalla vielä hetkeks Nikun kyytiin. 

 Maanantaina oli haikea tunnelma kun lähdettiin heittään Kerryä ja Kierania takasin lentokentälle, otettiin matkalla hieman kuvia. Oli kamalaa jättää hyvästit, mutta onneks parin kuukauden päästä lähden kyläilemään Englannin puolella. Lentokenttän jälkeen mentiin Papen kaa vielä Jumboon shoppailemaan, ja löysinkin juuri sopivan tiaran Wanhojen tansseja varten. Mulla on muutenkin täällä viikolla hirvee kiire ja stressi wanhoista. Pitäs vielä järkätä miljoona asiaa ja mulla on vaan kaksi päivää aikaa. Olispa ne wanhat jo ohi ettei tarvis enään stressata.

8 kommenttia:

 1. ihana blogi!(: kattelin näit kuvii facest ja mietin "ketä helvetti noi on?!?!" mut sit valkeni tän tekstin avulla.:D

  VastaaPoista
 2. Niku kans ei osaa päättää kenen muijan se haluaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketäs nikulla si on vaihtoehtoina ?

   Poista
  2. Ei mitään tietoa :D mä en ny oikee ymmärrä mitä toi eka anonyymi yrittää vihjailla.

   Poista
 3. Ai mistäs näin päättelet :D? Ollaan kyl vaan hyviä kavereita, eikä mitään sen enempää :)

  VastaaPoista
 4. tee sit iso kiva prinsessapostaus wanhojen jälkee!

  VastaaPoista