keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Petran tuparit!

petruskalta 012 petruskalta 011 petruskalta 026 petruskalta 219 petruskalta 062 petruskalta 272 petruskalta 293 petruskalta 340 petruskalta 246 petruskalta 371 petruskalta 398petruskalta 420 petruskalta 484 petruskalta 458
Hiihtoloma alkoi mukavissa merkeissä, sillä heti perjantaina oli luvassa Petran tuparit. Itse hommasin tuparilahjaksi sellasen ihanan Muumi säilytysrasian ja täytin sen karkilla, oon aina ollu tosi huono paketoimaan nii lopulta hermostuin koko paketointiin ruttasin paperin vaan rasian ympärille ja kiinnitin sen narulla. Juhlittiin suhteellisen pienellä porukalla, koska yksiöön nyt ei kauheen monta ihmistä saa mahtumaan. Kaikki toi tosi hienoja lahjoja, mutta parhaiten jäi mieleen kun Max ja Niki toivat Petralle kimpullisen ruusuja ja kantoivat niitä suussa :'D Myös Ninan tuoma pesäpallomaila itsepuolustus tarkoitukseen oli mun mielestä tosi kiva lahja. 

Ilta sujui tosi hyvin, Petra oli ostanu kaikkia herkkuja ja soitti hyvää musiikkia. Meidän piti kuitenkin lähteä kämpiltä ennen kahtatoista, etteivät naapurit häiriinny metelistä. Päätettiin sitten porukalla tilata tilataksi ja suunnata kohti Kontion majaa jatkoille. Kun saavuttiin paikalle siellä oli ehkä 15 ihmistä, mutta kun oltiin hetken aikaa ehditty tanssia ja jutustella sinne pamahti kauhee määrä porukkaa. Lopulta meno ja tappelut meni niin villeiksi, että ei menny kauaakaan kun poliisit kurvasitvat pihaan ja tyhjensivät koko mökin. Me sitten soitettiin taas taksia ja odotettiin sitä yli tunti siellä pakkasessa! Jäätiin Justiinan kanssa Autokeitaalle syömään ja siitä suunnattii kotiin nukkumaan. 

Loistava ilta kaiken kaikkiaan, vaikka paljon tapahtuikin. No, ainakin aamulla sai hyvät naurut kun muisteli illan tapahtumia! Tää nyt oli aika kuva painotteinen postaus ku alkaa toi kirjoittaminen vähän tökkimään kun on koko päivän tehny terveystiedon muistiinpanoja.

11 kommenttia:

 1. voi jeesus mitkä teinibileet ollu, oottakaa ekaks täysikäsyyttä ja alkakaa sitte vasta bilettämää kunnolla :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän noi mitkään bileet ollu vaan tuparit, kavereiden kanssa istuttiin iltaa ja pidettiin hauskaa. En ymmärrä mitä "teinibilemäistä" siinä on :D?

   Poista
  2. Kyllä nyt teineillä varmaan onkin teinibileitä, vitun tyhmä.... :D

   Poista
 2. Täysikäsenähän käydäänki vaa baareissa, ei kukaa hullu 18v ny vahingossakaa voi juoda kavereitten kans pienes porukas tupareide merkeissä :´D

  VastaaPoista
 3. Veera useemmin postausta : )

  http://lifeisjustabigjourney.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Olen 11 vuotias tyttö Pohjois-Koreasta. Mitkä ovat teinibileet?

  VastaaPoista
 5. mikset sä opettele laittaan kameras asetuksia vaan laitat tälläsiä automaatti salama kuvia? onks sulla digikamera vai ? muuten kiva postaus, mutta salamakuvat häiritsee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ei oo mun kameran kuvia, mulla ei ollu ees kameraa mukana tuolla vaan sain nää kuvat Suvilta :) Itse en ikinä kuvaa salamalla tai automaatilla.

   Poista
 6. mikä sun naamaa vaivaa hyi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mikään, mun naama on seksikkäin asia maan päällä ;) puspus<3

   Poista