keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Narnia Ice Queen


Tiistai aamusta suuntasin Loimaalle fantasia teemalla pyörivään hius/maskeeraus näyttöön. Ystäväni Janita tarvitsi jonkun vaalean ja pitkä tukkaisen mallin esittämään Narnian jääkuningatarta. Onnistuin lahjakkaasti eksymäänkin matkalla, kun navigaattori päätti ohjata mut väärän amiksen pihalle..... No ehdin kumminkin paikalle ajoissa. Ensimmäisenä puettiin jo esittelyvaatteet päälle, ettei mekko turhaan tahriintuisi kasvomaalista. Seuraavaksi alkoikin neljän tunnin tukanlaitto- ja maskeeraus urakka. Voin sanoa, että neljä tuntia korsettimekossa paikallaan istuen ei tee mitään kauheen hyvää sisäelimille ja jouduttiinkin löysäämään mekkoa puolessa välissä kun ei enää meinannut henki kulkea kunnolla. 

Tukkaan tehtiin pieniä lettejä, tekorastoja ja loput kiharrettiin. Koko tukkavuori kiinnitettiin pinneillä tukevaksi nutturaksi ja ylimääräiset söröttävät hiukset siloteltiin pois lakan avulla. Meikkiin Janita käytti valkoista ja harmaata kasvomaalia, liimaa ja tekotimantteja sekä hopeita tekoripsiä. Seurasin laiton aikana muiden töitä ja moni oli kyllä panostanut tohon työhön tosi paljon esim. Jenny esitti Hullua Hatuntekijä ja se oli mun mielestä varmaan parhaiten toteutettu!

Päästiin noin neljän aikaan lähtemään kotiin kun oli eka meikit pesty,koska en viittinyt lähtee ihan ton näköisenä ajamaan Forssaan. Siinä ois poliiseilla ollu naurussa pidättelemistä jos ois sattunut mut tuollaisessa maskeerauksessa pysäyttämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti