lauantai 14. kesäkuuta 2014

Uusia juttuja !Heissan! Nyt se on varmaa, tää likka muuttaa Englantiin syyskuussa! Tulin siis valituksi haluamaani perheeseen. Vuoden ajan kotini tulee olemaan Farnham Commonissa, pienessä kaupungissa juuri Lontoon ulkopuolella. Työtehtäviini kuuluu tavalliset au pair hommat eli lasten vahtiminen ja talosta huolehtiminen. Onneksi perhe on puoliksi suomalainen, niin ehkei kulttuurishokki tule olemaan niin suuri! Lähtöpäivää ei ole vielä tarkalleen päätetty, mutta jossakin kuun puolivälin jälkeen se tulee olemaan. 

Täytyisi pienessä ajassa hoitaa miljoona asiaa, muuttoilmoitus, vakuutukset, autokoulu loppuun, kämppä asiat jne. Olo tulee varmasti ekat pari kuukautta olemaa tosi yksinäinen, koska en tiedä ketään joka olisi tällähetkellä au pairina Englannissa. Yksin jääminen ja valtava koti-ikävä pelottaa kaikista eniten. Olen yrittänyt netistä löytää tietoa muista suomalaisista jotka ovat lähdössä Lontooseen syyskuussa, mutta tietoa löytyy aika niukasti. Ehkä tästä selvitään! 


2 kommenttia:

  1. Helou! Löysin sun blogin demistä ja piti tulla kommentoimaan että MINÄMINÄMINÄ oon menossa (tai ainakin suunnittelen lähteväni) elo-syyskuussa! Just nyt oon jutellu perheen kanssa joka asuu tossa High Wycomben lähellä ja sieltä oottelen vastausta paraikaa.. Ois niin makeeta päästä lähelle muita suomalaisia!

    VastaaPoista