tiistai 8. heinäkuuta 2014

WEEK 27


1. Oltiin Petran kanssa lounaalla Scandicissa, mulla kestää aina valita Villa Burgerin ja Dippilautasen välillä, mutta tällä kertaa päädyin burgeriin! Oli ihan yhtä hyvää kun ennenkin! 2. Heppastelua pitkästä aikaa, Napero nautti suunnattomasti paarman puremien rapsuttelusta. 3. Auton pesua Urjalassa, kuumalla ilmalla toi vesi viilensi kivasti! 4. Oon metsästäny raitapaitaa ja tavallista harmaata neuletta jo pitkään ja ne molemmat sattu löytymään Lindexin alennusmyynneistä! Varsinki toi raitapaita on just täydellinen ku se on niin pehmeetä kangasta. Kalenterin ostin Englannin reissua ajatellen, haluun suomalaisen kalenterin sinne mukaan ja mikä onkaan parempi väri kuin pinkki! 5. Sairastelu jatkuu edelleen, ärsyttää ku kaikki nätit päivät menee vaan ohi ku makaan sängyssä kuumeen kourissa. Viime yö meni valvoessa ku sain ilmeisesti korvatulehduksen vielä tämän kaiken lisäksi....Ehkä tää joskus helpottaa, jos helpottaa ollenkaan.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä tää kohtapuolin alkas jo helpottaa :)

   Poista
 2. Miten sulla muuten ajoittuu työtunnit sun au pair perheessä? Olis kiva kuulla ku ite mietin josko lähtis au pairiks :D

  VastaaPoista
 3. Mulla työaika on 5h päivässä. Aamulla 8-10 aamupala, lapset kouluun ja si onki kolmeen saakka vapaata. Si kuuteen saakka lasten kans ja si ilta vapaa. Viikonloput ja arki illat on vapaat :). Mut toi vaihtelee tosi paljon eri perheissä esim joillaki au paireilla on 40h viikos ja viikonloppu töitä, et mul on kyä tosi helppoo :)

  VastaaPoista