keskiviikko 13. elokuuta 2014

Espoon reissu!


Oltiin suuniteltu Kian kanssa että halutaan tavata ennen Englantiin lähtöä. Suunnitelmat johtivat siihen että maanantai aamuna suuntasin bussiasemalla ja lähdin kohti Espoota. Kia tuli hakeen mua pysäkiltä ja suunnattiin ensimmäisenä aamupalalle mäkkiin! Lähdettiin ruokien kanssa kämpille syömään. Loppu päivä vietettiin Sellossa pyörien, kokaten ja leffoja katsellen.
Tiistai aamuna lähdettiin hieman valokuvaamaan ja niistä lisää joskus tulevaisuudessa. Kuumuuden ja ampiaisten siivittämän kuvaussessio jälkeen nälkä alkoi kurnia jo mahassa joten suunnattiin Vapianoon syömään. En ollut koskaan aikasemmin ollut syönyt Vapianossa, mutta tämä ei todellakaan jää viimeiseksi kerraksi! Ruoka oli hyvää, palvelu mukavaa ja paikkana Vapiano oli todella viihtyisä. Tykkäsin erityisesti siitä kortti systeemistä, että kaikki maksetaan vasta lähtiessä kerralla. Hinnatkaan ei päätä huimannut! Jatkettiin Helsingin kiertelyä vielä hetken aikaa käytiin mm. etsimässä tuliaisia host perheille ja muutama tosi kiva juttu löydettiinkin. 
Kokonaisuudessa oli tosi mukavat pari päivää ja uskon, että tullaan Kian kanssa hyvin juttuun myös Englannissa. Aluksi pelkäsin mitä jos on kauheen awkwardia eikä löydetä mitään puhuttavaa, mutta onneksi höpöttämisestä ei meinannut koko aikana tulla loppua!  Nyt voi hyvillä mielin lähtee kohti Englantia kun on jo yksi hyvä ystävä tiedossa!

2 kommenttia:

  1. Aika ihmeellistä et voit puhua hyvästä ystävästä jo muutaman päivän perusteella? Toivottavasti matka Englannissa menee hyvin ja pystyt jättämään kotipaikasta kaiken taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaa Kian kanssa kyllä juteltu jo parin kuukauden ajan vaikka tavattiinkin vasta nyt, joten kyllä pidän Kia todella mukavana ihmisenä :)

      Poista