tiistai 5. elokuuta 2014

MY HOST FAMILY

Oon saanu tosi paljon kyselyitä mun tulevasta host perheestä, joten aattelin tehä nyt vähän tarkemman postauksen aiheesta.

S: Perheen äiti on suomalainen alunperin Etelä-Suomesta kotoisin. S on nuoruudessaan työskennellyt au pairina Euroopassa. S on ilmeisesti ollu viime vuoden kotona ja palaa töihin nyt syyskuussa, joten lapsillekkin tulee aika suuria muutoksia kun äiti ei enää olekkaan kotona. S vaikuttaa todella rennolta ja nuorekkaalta, joten uskon et tullaan hyvin toimeen.

P: Perheen isä on britti. En tiedä vanhempien virallista ikäää mutta veikkaan, että he ovat noin 30-vuotiaita. P on ilmeisesti joku iso businessman, joka matkustelee paljon. Tämä tuli huomattua skype haastatteluja sovittaessa kun perheelle kävi vain sunnuntaisin kun P oli kotona. Heti kun menen Englantiin P lähtee kahden viikon työmatkalle, joten ollaan perheen äidin kanssa kaksin ensimmäiset pari viikkoa. P vaikuttaa tosi huumorintajuiselta, mutta jotenkin paljon ns. virallisemmalta kuin perheen äiti. Voi tosin johtua siitä että hos momin kanssa oon puhunut suomeksi ja host isän kanssa englanniksi.

O: O on perheen kuusivuotias poika. Tykkää kuulemma tehdä vähän kaikenlaista! Pelailla jalkapalloa, tennistä, pyöräillä, hyppiä trampoliinillä, käydä picknikeillä ja lautapeleistä lempparit on Kimble ja Monopoly! O on hieman vaisumpi ja tykkää tehdä asioita enemmän itsekseen. Mua varoteltiin etukäteen et O voi olla vähän vaikeampi voittaa puolelleen ja menee hetki ennen kuin O hyväksyy mun läsnäolon. 

H: Viimeisenä muttei vähäisempänä on perheen neljävuotias tyttö H. H on kuulemma oikea prinsessa ja innostunut kaikesta tyttömäisestä kuten teekutsut, nukkekoti, voimistelu, piirtäminen, askartelu ja dress up leikit. H on kuulemma tosi sosiaalinen, tykkää halailla ja pusutella paljon. H aloittaa "koulun" tänä syksynä, joten mun tehtäviin kuuluu esimerkiksi H:n kouluun vienti ja hakeminen.

Tässä on tän hetkiset tiedot perheestä, sain myös vihdoin tulostettua 12 sivuisen työsopimuksen ja pitäis perehtyä siihen oikein kunnolla joku päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti