perjantai 19. syyskuuta 2014

A LITTLE TRIP TO THE FOREST!

Keskiviikkona hain tämän ihanan tyttösen koulusta ja lounaan jälkeen suunnattiin läheiselle luonnonsuojelualueelle retkeilemään. Pakattii eväät ja H:n kouluprojekti Rusty the Fox reppuun ja lähettiin kävelemään kohti metsiä. H halusi mennä Forest Adventure Routelle, mutta jouduttiin skippaamaan se, koska mulla ei ollut kumisaappaita. Päätettiin keksiä oma adventure route ja kiertää ne kaikista mutaisimmat ja kosteimmat paikat. Katseltiin  sieniä, muurahaispesiä ja oravien leikkejä puissa. Löydettiin myös muutama käpy ja pieniä oksija, joten päätettiin palata aloituspisteeseen ja istahtaa penkille kokoamaan käpylehmiä. Syötiin tässä välissä pieni snack eli voileipää ja retken kunniaksi suklaakeksit! H on kauhea herkkusuu, joten keksejä olisi maittanut useampikin kuin yksi! Etsittiin myyrien koloja ja leikittiin hide and seek. Loppuajasta oltiin jo molemmat niin väsyneitä, että vaan maattiin nurmikolla ja katseltiin pilviä. Kello oli jo yli neljä, joten päätettiin lähteä kotia kohti, että ehditään varmasti päivälliselle.

 Ruuan jälkeen kirjoitettiin Rustyn päiväkirjaan, että kenen kanssa kettu on viettänyt päivän ja mitä se on tehnyt. Rusty siis jaetaan joka päivä eri oppilaalle H.n koulussa, jotta saataisin tietää eri perheiden päivistä ja tavoista.

Kaksi viikkoa siis oon tällä jo oleskellut ja tuntuu, että aika on mennyt hirmu nopeasti! 10 viikon päästä tulen jo Suomeen lomalle say whaaat. Täällä on myöskin ollut todella hyvät säät, pärjää ihan topilla ja shortseilla ja oikeastaan päivittäin lämpöasteet kipuaa reilusti yli 20 asteen. Täällä ei ole myöskään satanut kertaakaan tämän kahden viikon aikana muuta kuin pari kertaa yöllä että se olisi jotenkin haitannut mun oloa täällä. Oon viihtyny hyvin eikä koti ikävää ole ollut ollenkaan. Välillä on tosi yksinäistä kun ei ole vielä tutustunut niin kauheen moneen ihmiseen, mutta sekin toivottavasti korjaantuu jossain vaiheessa :)!

2 kommenttia:

  1. Perhe, jossa aupairina olet, vaikuttaa tosi ihanalta :) ja sano H:lle terveiset että hän on ihana :3

    VastaaPoista