keskiviikko 17. syyskuuta 2014

WEEKEND!




Perjantaina mun työpäivä loppui klo 16, joten aattelin et vois lähteä Sloughiin shoppaileen ku en oo siellä vielä ollut, mutta totesin kaikkien kauppojen menevän kiinni jo 6pm. Tää on yks tyhmä juttu Englannissa, kaikki vaatekaupat menee tosi aikasin kiinni esim lauantaisinki ne on auki vain 5pm saakka! Tästä asiasta kiukustuneena mun ilta meni sängyssä maaten ja Netflixiä katsellen. 



Lauantai aamuna heräilin puoli yhdeksän aikaan ja makasin sängyssä melkei kymmeneen saakka ennen kuin sain raahattua itseni suihkuun ja laittautumaan. Tuli pieni kiire ja juoksin bussipysäkille juuri ja juuri ehtien bussiin. Saavuin High Wycombeen vähän ennen yhtä ja sain Kialta viestin ettei ehdi aikaisempaan junaan ja tulee vähän myöhässä. Aamuisen kiireen takia mulla oli jäänyt aamupala välistä, joten kävin pikaisesti syömässä aamupalan ja suuntasin kohti Primarkkia. Ehdin shoppailla tovin kunnes Kia soitti olevansa tulossa kohti Primarkkia ja jatkoimme shoppailua yhdessä. Bongattiin yöpuku osaltolta Muumi yöpukuja! Siis mitä ihmettä Muumi kuosia Primarkissa!? Hämmästyksemme tiivistyy hyvin Kian ilmeessä.



Meillä alkoi oleen jo kauhea nälkä, joten päädyttiin Pizza Expressiin syömään. Pizza oli todella hyvää ja olin jo niin täynnä, että aatteli skipata jälkiruuan mutta Kia manipuloi mun ottamaan vielä jälkkäriksi jätskiä. Kuten kuvasta huomaatte toi Kian suklaakakku taustalla näyttää kyllä puolet houkuttelevammalta kuin mun jätskit! Pizza Express oli muuten tosi kiva paikka, mutta meidän tarjoilija oli vähän outo. Se unohteli kokoajan kaikkia pikku juttuja esim laskutti meitä väärin ja si ku huomatettiin siitä se oli jotenki tosi tyly. 



Ruuan jälkeen palattiin takaisin Primarkkiin, koska ei vielä oltu ehditty kiertään kaikkea ennen kuin nälkä yllätti. Mä sain tuhlattua melkein 70 puntaa, vois alkaa elää hieman säästeliämpää elämää! Primarkin jälkeen kierreltiin vielä muutama muu kauppa ja sattumalta tavattiin myös pari suomalaista au pair tyttöä! Täällä seudulla törmää yllättävän usein suomalaisiin oli se sitten metrossa kuulee jonkun puhuvan suomea tai sitten ostoskeskuksissa. Käytiin vielä nopeasti punnankaupassa hakemassa karkkia "rankkaa" Mä suuntasin bussilla kotiin ja Kia lähti kohti juna-asemaa.



Sunnuntai aamuna havahduin siihen kun puhelin tärisi yöpöydällä. Mun melkein naapurissa asuva espanjalainen au pair Aida pisti viestiä joskos tehtäis jotain kivaa tänään yhdessä. Sovittuun että mennään Sloughiin (hieman Turkua väkiluvultaan pienempi kaupunki) kiertelemään kun ei kumpikaan olla siellä ennen käyty. Tavattiin Costassa kahentoista aikaan juotiin aamukahvit ja suunnattiin bussipysäkille. Jouduttiin odotteleen hetki, koska bussit oli taas myöhässä. Täällä melkein poikkeuksetta bussit on noin 5-10 min myöhässä. Bussi matka Sloughiin oli lyhyt ehkä 15 minuuttia? Eron High Wycombeen huomasi kyllä heti. Slough on enemmän sellainen ränsistynyt kaupunki. Roskia on pitkin katuja, talot ovat paljon huonommassa kunnossa, ihmiset paljon sotkuisempia ja kadunkulmissa notkuu ns. "jengi" porukkaa. Queensmere Shopping Centre oli myös paljon huonommassa kunnossa kuin HW:een Eden Centre. 



Ekana mentiin Primarkkiin, koska Aida ei ollut Englannissa olo aikanaan siellä vielä käynyt. Käytiin Mäkkärissä syömässä ja kierreltiin muutamat kaupat, mutta valikoima oli oikeastaan aika huono. Ostin vain puuterin ja meikinpoistoaineen Superdrugista ja nahkahousut River Islandista. Aidakaan ei ostanut kuin hieman karkkia punnankaupasta. Kierreltiin aluetta vielä hetki, mutta päätettiin lähteä kello viiden bussilla takaisin Farnham Commoniin. Aida lähti vielä jatkamaan iltaa itävaltalaisen au pairin Selinan kanssa meidän vakkari pubiin Stag and Houndsiin, mutta mä aattelin säästää hieman rahaa ja suunnata kotiin skypettelemään Suomeen. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niitä oli monta eri avaruuskuosia mut en saanu niistä kuvaa kaikista ku siinä seiso nii paljon ihmisii edessä :D!

      Poista