perjantai 12. syyskuuta 2014

FIILIKSISTÄ

Tänään tulee Englannissa oloa täyteen tasan viikko. Fiilikset on ollu aika sekalaiset. Kauheesti on pitänyt oppia ja muistaa uusia asioita heti aluksi ja välillä oon ihan hukassa, että missä kaapissa se leivänpaahdin olikaan. Lapset testaa mua aika lujaa eikä puremilta ja kiukkukohtuksilta ole säästytty, onneks suurin osa päivästä menee hyvin ja noi kiukkukohtauksetkin iskee oikeastaan vaan aamulla kouluun lähtiessä ja illalla nukkumaan mentäessä. 

Työvuorotkin on aika helppoja. Yleensä töitä on noin 4 tuntia päivässä ja lähinnä lasten kanssa ulkona leikkimistä. Tänäänkin mun työvuoro on vaan 12.30-16.00. Viikonloppu suunnitelmissa ois shoppailla heti ensimmäiset palkkarahat! Rahaa täällä saa menemään aika kiitettävästi, nytki oon melkein joka ilta ollu pubissa/kahvilla muiden au pairien kanssa. Eilen tosin jäin kotiin skypettelemään Suomeen.

Ikävä Suomeen ei ole ollut melkein ollenkaan. Tääl on kokoajan nii paljon tekemistä ettei ikävöintiin oikeen kerkee keskittyyn kun iltaisin nukkumaan mennessä, mutta silloinkin on yleensä jo niin väsynyt että nukahtaa melkein samantien. Aika menee kauheen nopeesti, tuntuu että juurihan oli viikonloppu ja nyt on taas.

Ehkä tää tästä vähän rauhoittuu kun lapset lopettaa testaamisen ja on koulussa täysipäiväisesti. Saa kiinni jostain selkeästä arkirytmistä. Nyt pitää kiiruhtaa suihkuun, että kerkeen tekeenkin jotain ennen kuin lapset tuleva koulusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti