tiistai 9. syyskuuta 2014

AU PAIRS LONDON MEETING!Oltiin etukäteen Kian kanssa sovittu, että sunnuntaina mennä Lontooseen Oh!Pairs-ryhmän järjestämään au pair piknikkiin. Meitä oli aluksi lähdössä kuuden tytön porukka, mutta aamun aikana suurin osa perui tulemisensa joten jäljelle jäi minä, Kia ja saksalainen Swantje. Lähdettiin junalla kohti Lontoota jo 12 aikoihin, joten ehdittiin hyvin kierrellä ennen kokouksen alkua. Käytiin läpi yleisimmät turistirysät kuten Big Ben, Piccadilly Circus ja London Eye. En oo oikeen vieläkään oppinut pukeutumaan kunnolla, koska aamusin on todella viileä ja iltäpäivän mittaan jopa topilla on liian kuuma, joten taas tuli otettua aivan liikaa vaatetta mukaan. 

Kiertelyn jälkeen yritettiin etsiä jotain hyvää ruokapaikkaa ja ensimmäisenä vastaan tuli Subway. Meillä kaikilla oli jo niin kauhea nälkä, että päätettiin syödä siellä. Subwayn vieressä oli pieni ruokakauppa josta käytiin ostamasta pientä evästä piknikille. Piknikkin oli tarkoitus alkaa kello 15. Saavuttiin kokoontumis paikalla hieman myöhässä, mutta se ei haitannut yhtään mitään sillä  ketään ei ollut liikkunut vielä mihkään. Tavattiin muutama suomalainen au pair ja lyöttäydyttiin niiden seuraan. Hitaasti väkijoukko alkoi kävellä kohti Green Parkkia missä piknik oli tarkoitus järjestää.

Viihdyttiin Green Parkissa ehkä tunnin verran, kunnes päätettiin lähteä väsyneenä kotia kohtia koko päivän kävelyn jälkeen. Askelia askelmittariin tuon päivän aikana tuli reilusti yli 17 000, joten ei ihmekkään jos alkoi jo tuntua jalkapohjissa. Juna matkalla oli onneksi wifi, joten puolen tunnin juna matka meni jutellen ja puhelinta näpräten. Valitettavasti kello oli jo niin paljon ettei mun koti kylään kulkenu enää busseja joten jouduin menemään taksilla. Taksiakin sai odotella yli 40 minuuttia kunnes se vihdoin saapui. En oo kyllä ikinä saanut niin vauhdikasta taksikuskia, mutkiinkin ajettiin täysillä turbaani heiluen. Onneksi taksireissu oli halpa eikä köyhentänyt mun rahapussia kuin alle 10 punnalla. Menin melkein suoraan nukkumaan kotiin päästyäni väsyttävän päivän jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Sama homma tääl Suomessa, aamulla täytyy vetää villapaita päälle mut iltapäivällä läkähtyy :D Niin siistiä lukea et mitä sielläpäin tapahtuu! Oon vähän kade, toivottavasti tää reissu on kokonaisuudessaan rikastutava kokemus :) Nauti matkasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep sielläkin on vissiin ollu ihmeen lämmintä! Ainakin perjantaina ku oltiin matkalla Helsinki Vantaalle auton mittari näytti parhaimmillaan 26 astetta :) Tääl on ollu tosi kivaa, mut tosi vaikee löytää aikaa kirjoittelulle kun kokoajan on tekemessä jotain :D

      Poista