tiistai 16. syyskuuta 2014

MY NORMAL WORKSCHEDULE!

Tässä on ns. kopio mun viikottaisista työaikatauluista. Viikonloput ovat siis yleensä vapaita ellei vanhemmilla ole joku meno (työmatka, juhlat jne). Itse koen työpäivät helpoiksi ja kaikkia hommia ei ole pakko saada valmiiksi vaan yleensä perjantai on omistettu kesken jääneille hommille esim. jos en ole saanut silitettyä kaikkia vaatteita jonain muuna päivänä. Onko muilla au paireilla samantyylisiä työviikkoja :)?

Mulle kuuluu siis viikkosiivous, josta maksetaan extraa. Joka toinen viikko siivoon alakerran(keittiö, kuraeteinen, lasten leikkihuone, olkkari ja etuoven eteinen) ja joka toinen viikko yläkerran (mun huone, rappuset, lasten makuuhuone ja vierashuone), koska mun ei tarvi siivota vanhempien makuuhuonetta ja heidän kylpyhuonetta, siivoan keittiön ja mun vessan joka viikko. Tähän kuluu aikaa noin 2-3 tuntia joka keskiviikko tai torstai.

Joka päiväisiä siivoustöitä on: Keittiön, leikkihuoneen ja eteisen lakaisu harjalla. Eteisen maton ravistelu ulkona. Tiskikoneen tyhjennys/täyttäminen silloin kun sen näkee tarpeelliseksi. Keittiötasojen pyyhkiminen kostealla rätillä työvuoron päätteeksi. 

Maanantai: 
 13:30-18:00 Hae H koulusta klo 13:30, syökää välipala klo 15 aikoihin. Viettäkää aikaa yhdessä esim. leikkikää ulkona, piirtäkää, lukekaa kirjoja. Kun host äiti tulee kotiin siivoa lasten piirrustusväline kaappi ja kenkävarasto. Päivällinen noin kello 17.30. Pese pyykkiä jos kerkiät.

Tiistai: 
13:30-19:00 Hae H koulusta klo 13:30, syökää välipala klo 15 aikoihin. Viettäkää aikaa yhdessä esim. leikkikää ulkona, piirtäkää, lukekaa kirjoja. Laita H valmiiksi balettituntia varten ja vie hänet sinne (alkaa kello 16:00, H tietää minne mennä). Kun tulette kotiin leikkikää. Anna lapsille päivällinen noin 17.30 ja pistä heidät valmiiksi nukkumaan menoa varten (kylvetys, hampaiden pesu jne). Pelatkaa jotakin lautapeliä ennen nukkumaan menoa ja lue iltasatu. Lapset nukkumaan noin 19.00, O saa vielä lukea kirjoja, mutta sängyssä täytyy pysyä. Lapsenvahtimista siihen saakka kun tulemme kotiin. Voit tehdä mitä haluat esim. katsella elokuvia olkkarissa tai mennä nukkumaan. 

Keskiviikko:
07:15-8:50 Herätä lapset, syökää aamupala, hampaitten pesu ja koulupukujen pukeminen. Lasten täytyy olla valmiita lähtöön (O lähtee noin klo 7:45) muista pakata eväsrasiat! Siivoa pöytä aamupalatarvikkeista ja vie H kouluun 8:50 mennessä. Viikkosiivous tänään tai torstaina.
13:30-16:50 Hae H koulusta, syökää lounas koulun jälkeen. Vie H retkelle Burham Beechesiin (läheinen luonnonsuojelualue) ja ottakaa välipalaa mukaan. 

Torstai:
07:15-8:50 Herätä lapset, syökää aamupala, hampaitten pesu ja koulupukujen pukeminen. Lasten täytyy olla valmiita lähtöön (O lähtee noin klo 7:45) muista pakata eväsrasiat! Siivoa pöytä aamupalatarvikkeista ja vie H kouluun 8:50 mennessä.
13:30-18:00 Hae H koulusta, syökää lounasta, leikkikää ulkona ja käykää kirjastossa lukemassa kirjoja. Anna välipala kello kolmen aikoihin. Kun host äiti on kotona pyykin pesua, vaatteiden silitystä ja muuta siistimistä.

Perjantai:
15.00-19.00 Jatka kesken jääneitä töitä jos niitä on (esim silitys ja pyykkäys) ja lasten kanssa leikkimistä. Haluatko kokata illallisen?


2 kommenttia:

  1. Ihanan selkeä rytmi sulla joka päivä!(: Kertooko hostit sulle aina joka viikon aikataulun etukäteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun host äiti pistää mullesähköpostia aina perjantaina tai viimeistään lauantaina et mikä on ensviikon aikataulu. Tykkään kyä tosi paljon tästä et nää on näin selkeitä et mitä kannattaa tehä millonkin ja vaikka tää kirjotettuna näyttää siltä et "tee tota tee tätä" mut oikesti noi on vaan ehdotuksia mitä vois tehä ja jos ei vaikka päivän aikana kerkii tekeen kaikkia hommia esim peseen pyykkiä nii se ei haittaa yhtään :)

      Poista