keskiviikko 24. syyskuuta 2014

SO CRAZY RIGHT NOW

Tiistaina mun työpäivä alko seitsemältä niinkuin melkein joka aamu nykyään, mun tehtävänä oli hoitaa lapsien aamutoimet ja viedä H kouluun. Lähdetään yleensä puoli yhdeksän jälkeen kävelemään koulua kohti, jotta ehditään hyvissä ajoin ennen kuin portit aukeaa. Käytin kuuden tunnin vapaani käymällä lenkille, pesemällä pyykkiä ja nukkumalla, how interesting is that! Tiistaisin on H:n balettitunti, joten ennen neljää kiirehdettiin sinne. Host äiti toi O:n suoraan koulusta balettistudiolle, koska hostien piti kiiruhtaa joogatunnille. Balettistudio on samalla kadulla kuin kirjasto, joten päätettiin O:n kanssa mennä kirjastoon lueskelemaan baletin ajaksi. Kotiin saavuttuamme lapset leikkivät pihalla sillä aikaa, kun mä valmistin päivälliseksi uuniperunoita papujen kera! Ei näytä miltään gourmee ruualta, mutta on tosi hyvin makusta ja se maittaa lapsille tosi hyvin. Pelattiin vielä Kimblee ennen iltasatua ja nukkumaan menoa. Loppuillan skypettelin ja varasin lentoliput Madridiin. Mulla on siis syysloma 23-29.10 ja päätin matkustaa Madridiin katsomaan ystävääni Milaa. 

Tämä aamu oli tähän astisista varmaa kaikista hankalin. Ensimmäinen kerto kun meinas ihan totaalisesti mennä hermo O:n temppuiluun. O ja mä ei siis tulla ihan hirveen hyvin toimeen ja väännetään päivittäin vaikka minkälaisista asioista. Suurinta ongelmaa tuottaa aamut jolloin häntä ei huvita nousta sängystä tai pukeutua, joten tänäänkin kamppailtiin kyseisen asian kanssa lähemmän 40 minuuttia. Koko aamun satoi kaatamalla vettä, joten kouluun lähtiessä jouduin laittamaan Hoolle kumpparit jalkaan ja sateenvarjon käteen. Mun huolimattomuuden takia jouduttiin vielä palaamaan takaisin, koska unohdin H:n koulukengät eteisen penkille..... Koulun pihalle saapuessamme näytimme molemmat enemmän tai vähemmän uitetuilta rotilta. Näin Selinan ja Saralenan koulun pihalla jatkoimme yhdessä Costaan aamupalalle ja kahville. Patricia liittyi seuraamme hetken päästä. Istuskelimme ja juorusimme noin tunnin, kunnes kaikkien oli lähdettävä erisuuntiin Patricia kotiin pyykkäämään, Saralena Lontooseen hengailemaan ja minä suuntasin Selinan kanssa bussipysäkille. 

Oltiin päätetty lähteä HW:eehen lounaalle, koska molemmilla on joka päivä vapaata 9-15. Päädyttiin syömään Nandosissa, koska Selina ei siellä ole ollut ja sieltä oli kaikista helpoin löytää hänen allergialleen sopivaa ruokaa. Oltiin paikan ensimmäiset ja nälkäiset asiakkaat, pikkuhiljaa paikka kuitenkin alkoi täyttyä ja lähtiessämme ihmiset jo jonottivat vapaita pöytiä. Käytiin vielä pikaisesti Poundworldissä ostamassa juotavaa ja lähdettiin bussilla kotiin.

Loppupäivä onkin mennyt vaatteita silittäessä ja lautapelejä pelatessa! Nyt suuntaan vielä lenkille ennenkuin tulee liian pimeää! Loppuun vielä tän hetken lempibiisi :)
2 kommenttia:

  1. Eiköhä toi kiukuttelu mee ajan kanssa ohi ku se tajuaa, että ihan turhaan kiukuttelee :) Mutta kai lasten on aina vaan pakko testata uusia ihmisiä :D Tsemppiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan et ajan myötä helpottuu :)!

      Poista