torstai 16. lokakuuta 2014

KEW GARDEN PART I


Kuvia Kew Gardenin reissulta tuli yli 300, joten mun on pakko jakaa postaus ainakin kahteen osaan. Lauantai-aamuna tavattiin noin kello 10 kaupan edessä, josta Sandra ajoi meidät Sloughin juna-asemalle. Itse en ikinä uskaltais ajaa täällä autoa kun liikenne on niin vauhdikasta ja ruuhkaista, mutta Sandra selviyty tosi hyvin! Junalla matkattiin Lontooseen ja käveltiin asemalta pieni matka Kew Gardenille. Käytettiin 2 for 1 turistilipukkeita, koska muuten puutarhassa vierailu olisi ollut aika hintavaa (£15), joten nyt päästiin sopivasti kaksi yhden lipun hinnalla. Ensimmäiseksi istahdettiin puistonpenkille syömään eväät ja tutkittiin hieman karttaa mihin haluttaisiin mennä, sillä puisto oli valtava!

Eväiden jälkeen päätettiin lähteä katsomaan lähimmäisenä sijaitsevaa japanilaista puutarhaa. Mua ainakin häiritsi hirveästi se, että vaikka Kew Gardens oli tosi kiva paikka se kuitenkin sijaitsee niin lähellä Heathrown lentokenttää, että meteli on valtava! Viiden minuutin välein lentokone liitää puiston yli valtavan metelin saattelemana, joten jos etsit paikkaa jossa rentoutua tämä ei ole se! Japanilaisen puutarhan vieressä sijaitsi seuraava kohteemme: Treetop Walkway! Tää oli ihan huippukivaa ja reitti sijaitsi melkein 20 metrin korkeudessa, sieltä näki jopa Lontoon keskustaan saakka! Kierrettiin reitti ja päätettiin palata alas kun joitakin tyttöjä alkoi pelottamaan rakennelman korkeus. 

Seuraava stoppi oli puiston keskusaukiolla, jossa sijaitsi mm. ruusuuutarha ja trooppista sademetsää matkiva kasvihuone. Ensiksi käytiin kuitenkin hakemassa kahvit ja istuttiin portaille juomaan. Mulla oli tuolla sademetsässä pieniä ongelmia kameran kanssa kun lämpötila oli 25 astetta ja ilmankosteus yli 90% oli linssi huurussa kokoajan ja valitettavasti suurinosa kuvista on vain sumuista höttöä. Onneksi sentään muutama kuva onnistui sillä mun mielestä toi oli ehkä tämän puiston paras kohde! Sisällä oli kuitenkin kosteuden takia todella raskas hengittää, joten kierroksen jälkeen siirryttiin nopeasti seuraavaan paikkaan, josta lisää seuraavassa postauksessa!

2 kommenttia:

  1. Oii mun on pitäny hostien kanssa käydä myös tuolla mutta nyt parina vkloppuna on ollu ongelmii junien/metrojen kanssa niin on jääny vielä reissu tekemättä. Mut on kyllä hienon näköstä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi oli ihan uskomattoman hieno paikka, kesällä varmasti vielä kauniimpi ku kaikki kukat kukkii :)!

      Poista