lauantai 18. lokakuuta 2014

KEW GARDEN PART II


Tässä hieman jatkoa viime postauksesta! Siirryimme ison kasvihuoneen jälkeen pienempän kasvihuoneeseen joka oli jaettu kuuteen osioon: Aavikko, Kostea ympäristö, Heinät, Huumaavat kasvit, Orkideat ja Korkean lämpötilan vaativat kasvit. Kierrettiin toi paikka läpi ja omaksi lemppariks jäi toi orkidea osasto, siel oli tosi kauniita kukkia monissa eri väreissä. 

Kiertelyn jälkeen paettiin kasvihuoneen ulkopuolella sijaitsevaan puutarhaan sillä kasvihuoneen sisällä alettiin kuvaamaan, jotain ooppera juttua BBC:elle ja meteli oli valtava. Ulkopuutarha oli jaettu maanosien mukaan Eurooppa, Etelä- ja Pohjois Amerikka, Aasia, Afrikka ja Uusi-Seelanti/Australia. Musta tää oli tosi hienosti tehty, koska kasveja oli monessa eri tasoissa ja vesiputouksia valui lohkareiden välistä! Kierros alkoi olla jo aika loppupuolella, mutta haluttiin ehdottomasti käydä kiertämässä vielä bambupuutarha! Se oli mulle aika pettymys sillä bambuja ei ollut kuin pienellä alueella ja sen vilkaisi läpi parissa minuutissa. 

Otettiin bambujen jälkeen suunta uloskäynnille ja jouduttiinkin kävelemään melkein kaksi kilometriä kun oltiin ihan toisella puolella puistoa. Askelia ton päivän aikana tuli 23 000, joka on tän hetkinen ennätys! Aikaa puiston kiertämiseen meni melkein kahdeksan tuntia ja kotona oltiin vasta illalla kymmenen aikaan okei pysähdyttiin Windsorissa mäkkiin kun kaikilla oli kauhee nälkä. Seuraavanapäivänä jalat oli kyä sitä mieltä, että oli tullut käveltyä liikaa ja mun vaivaiset lonkat kipuili kauheasti. Onneksi hemmottelin itseäni lämpimällä kylvyllä niin kivut kaikkosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti