keskiviikko 3. joulukuuta 2014

BRITISH FASHION AWARDS 2014



Maanantaina mulla oli ihan normaali työpäivä, olin off viideltä ja pikaisen laittautumisen kautta suuntasin bussipysäkille. Tarkoitus oli lähteä matkaan Selinan ja Aidan kanssa, mutta valitettavasti Aida sairastui eikä päässyt itse osallistumaan. Meitä oli siis kaksi tyttöä ja kolme lippua. Liput saatiin Selinan host äidin kautta ja tää oli kyllä ihan supermahtava tilaisuus kiitos siitä! 



Saavuttiin Paddingtonin asemalle hieman ennen kello seitsemää ja käytiin pikaisesti mäkkärissä syömässä kun lähdettiin reissuun mahat tyhjinä ennen illallista. Tässä vaiheessa Saralena ilmoitti, että hän pääsee tulemaan ja käyttämään Aidan lipun. Saralenan saavuttua suuntasimme undergroundilla Leicester Squarille, josta käveltiin tapahtumapaikalle. Paikaksi oli valittu London Coliseum, jossa yleensä järjestetään suuria oopperoita ja tämä oli mun mielestä loistava valinta kyseisen tapahtuman paikaksi! Jono sisäänpääsylle jatkui monta sataa metriä ja odotusaikaa kertyi melkein tunti! Tässä vaiheessa kiitin itseäni kun valitsin housut enkä hameen, sillä sisäänpäästessäni kädet ja jalat oli ihan jäässä..... 



Sisäänpäästyämme tapahtuman alkuun oli enää kolme minuuttia, joten pikaisesti kiiruhdettiin paikoillemme. Tapahtuma oli todella hyvin suunniteltu ja upea musiikkeineen ja valoefekteineen. Oma lempihetkeni oli varmasti Emma Watsonin voittaessa palkintonsa tai Victoria Beckhamin pitämä puhe! Kahden tunnin jälkeen kaikki palkinnot oli jaettu ja oli aika suunnata punaista mattoa pitkin kotiin. Saatiin ihanat goodiebackit (napattiin myös yksi Aidalle!), jotka olivat täynnä meikkejä, suklaatryffeleitä ja hajuvesiä mm. Cuccilta! Juteltiin punaisella matolla muutaman tähden kanssa, kuten Kylie Minogue, Karolina Kurkova ja Rita Ora! Kotiin päästyämme kello oli jo reilusti yli yksi yöllä, joten hammaspesun kautta suoraan nukkumaan! Tää oli kyä tähän mennessä mun au pair vuoden kohokohta ja toivottavasti saadaan lisää lippuja tälläsiin tapahtumiin!

2 kommenttia: