perjantai 22. huhtikuuta 2011

no i dont need your money, money, money !


Veera tuli meille eilen illalla yöks ja aamulla lähdettiin 11 aikoihin ajamaan kohti Humppilaan huollattamaan mun skopaa. Harmitti kun ei menty Jokioisten kautta ku olis ollu kiva nähdä paljon siellä oli possee ku oli se pommiuhka juttu S-marketilla :-D. Päästiin sit ehjin nahoin Humppilaan saakka ja jouduttiin odottaan siellä reilu tunti et saadaan se skopa takasi. Onneks Sanni oli Humppilassa sillo niin se viitti si tulla viihdyttään meitä ku meinas aika käydä vähän pitkäks.


Kotiin tultuani lähin melkein samantien mattoreeneihin Eerikkilään ja ne kesti noin kakstuntii. Muuteltiin kohtia ja si tehtiin muutama kokonainen. Reenien jälkeen menin käymään mummilla ja ukilla hakemassa vähän rahaa, kun lähdetään huomenna Helsinkiin! ollaan yötä Jassin iskällä ja sit tullaan lauantai iltana takasi :).

 Helsingis ois tarkotuksena nähdä kavereita ja juoda perjantaina ja si koko lauantai on omistettu shoppailulle! Pitäis löytää ainakin uudet bikinit, farkkulegginsit, nahkalegginsit, korkeevyötäröiset shortsit + kivoja kesävaatteita. Siitä onkin jo vähän aikaa kun olin viimeks hesas... melkein 5 kuukautta :-D.

Lisää kuulumisia tulee varmaan vasta sitten ku oon tullu hesasta takaisin. Sit voisin vaik tehä postauksen koko reissusta ja tietenkin ostoksista! Näkyillään ;)!

3 kommenttia:

  1. Kiva tää sun blogis! ja nätti oot!:D


    sesinblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Lovely photos!! :)

    http://mariannan-marina.blogspot.com/

    VastaaPoista