maanantai 11. heinäkuuta 2011

dadadadadadadadadadad BATMAN

Huomenta! 


Anteeksi pitkä tauko postailussa, mut on vaan ollu aivan sietämätön kiire. Kesätyöt loppu viime perjantaina niin nyt on taas aikaa kirjotella. Olin töissä Forssan Prismassa ja voin sanoo et musta ei kyllä tuu kauppa henkilöstöä... Sen verran kamalaa kyllä oli :-D Nyt olis si tää viikko lomaa kunnes meen päiväkotiin 2 viikoks töihi. Toivottavasti se on hieman mukavampaa ku toi hyllyjen täyttely.


Tänää suunnitelmissa ois loikoilla kotona ja odottaa et Joonas tulee töiden jälkeen hakee mua. Illalla lähdetään kavereiden kaa telttailee johonkipäin Forssaa mut saa ny nähä miten siinäki käy ku on luvattu aika kovaa sadetta yöks :(.


Käytiin Joonaksen kaa lauantaina katsomassa marsunpoikasii ja haetaan perjantaina yks tosi sulonen marsupoika :3. ONNEKS Joonas lähtee perjantaina Turun saaristoon mökkeileen niin mä saan sen marsunpoikasen hoitoon viikonlopuks! Sitä odotellassa :)


Pahoittelen ettei täs postaukses oo kuvia mut en nyt oo omalla koneella, koska se halus sanoo sopimuksensa irti ja on nyt huollossa. Oon aatellut tehä blogin ulkoasuun vähän muutoksia nyt lähiaikoina jos vaan jaksan ku oon alkanu kyllästyä tähän ulkoasuun.


Postailen taas huomenissa :)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti