torstai 11. elokuuta 2011

Happoradio - Anna anteeksi !

Kesäloma alkaa olla melkein lopussa ja tiistaina pitäis palailla kouluun. Hain Forssan lukioon ja siellä olis nyt tarkoitus jatkaa opiskelua. Oon aatellu et tänä vuonna alan panostaa koulunkäyntiin ja opiskeluun, mutta saa ny nähdä miten käy :-).

Oon taas aloittanu ratsastuksen! Ratsastan/ Hoidan yhtä lv tammaa tossa Pilvenmäellä, jonka nimi on Flou. Harjotellaan iha perusjuttuja liinassa ja tähän mennessä ollaan harjoteltu nätisti kulkemista ja vaan totuttelua siihen että joku on selässä. Flou on tosi kiltti ja herttaanen mut todella herkkä. Vähän ku kuuluu outo ääntä niin sitä täytyy pelätä niin hirmuisesti !


Loppu loman suunnitelmis ois mennä perjantaina Aukustin vuokraamalle mökille viettään aikaa, lauantai aamuna lähdetään Joonaksen kans Ideaparkkii shoppailee ja sunnuntaina vois mennä ratsastamaan jos vaan oon siinä kunnossa jo :-).

Oon ruvennu harkitsee et jos ostas oman hevosen mut ensi tie miten aika riittää ku on lukio, hevonen, kaverit ja vielä  Joonaskin. Aattelin nyt kattella tilannetta joku pari kuukautta et miten koulus sujuu ja kattella tilannetta sit uudelleen :-).

1 kommentti:

  1. sul on kiva blogi (:banneri on tosi kiva(:

    www.lottalilla.blogspot.com

    VastaaPoista