perjantai 30. maaliskuuta 2012

Shoes and accessories from Manchester!

En jaksa enään odottaa sitä yhtä paitaa pesusta, joten esittelen tässä postauksessa kaikki muut ostokset paitsi vaatteet. 

Näihin kenkiin rakastuin jo ensimmäisenä päivänä kun tultiin Manchesteriin. Siellä hyllyssä ne huusi mun nimee, mutta pystyin vastustamaan. Kolmentena päivänä kuitenkin sorruin ja nappasin nämä mukaani Primarkista. Hintaa oli 18£, enkä ole kertaakaan ostostani katunut. Näillä on tosi helppo kävellä vaikka korkoa on huimat 14 cm.

Nää korkkarit ostin jo ekana päivänä, kun mietin ettei mulla oikeestaan oo yhtään sellasii mustia peruskorkkareita. Hintaakin oli vaan 4£ niin pakkohan nää oli ottaa mukaan. Nää on tosi pehmeet jalassa ja tuntuu ettei olis korkkareita ollenkaan!
Ostin myös mustat kangaskengät, koska käytän näitä ihan jatkuvasti ja kuten tahroista huomaa nääkin on ollu todella kovassa käytössä. Viime vuonna mulla kulu puhki kolmet kangaskengät, että nää on mulle ihan kulutus tavaraa. Hintaakin oli vaan 1£, joten oisin halunnu ostaa useamman parin mutta matkalaukkuun ei ois mahtunu.

Nää korkkarit ostin tokana päivänä, kun ihastuin tohon ihanaan ruskeeseen väriin. Toi on kans kiva ku noi kengät solmitään samanlailla kun esim kaunoluistimet. Näillä on muuten hyvä kävellä mut tarvisin jonkun pohajallisen tonne kun toi pohja on sellanen kova. Hintaa näillä oli muistaakseni 8£.
Ostin myös tän laukun! Tää on varmaan ollu reissun lemppari ostos, koska mulla ei oikeestään oo tollasta "keskikokoista" laukkua, omistan oikeestaan vaan isoja laukkuja. Tos on myös toi pitempi hihna et sen saa olkapäälle roikkuun jos ei jaksa kädessä kantaa. Hintaa oli muistaakseni 9£
Mä en todellakaan oon mikään koru ihminen, en ikinä pidä ku Nominationii ranteessa, mut tähän sormukseen ihastuin niin se oli pakko saada! Hinta 50 pennyä.

Ostin myös vyön, koska mulla on vaan sellanen niittivyö ja sellanen tavallinen mustavyö niin mun mielestä tää oli jotenki ihana ja sopi vielä mun nahkatakin kaa yhteen. Hintaa 1 £

Tykkään tosta kyyhkys kuviosta ihan ylikaiken! Eli ostin tollasen kyyhky teemasen tuubihuivin Primarkista ja tota oon käyttäny ny oikeestaan joka päivä. Huiveja ei voi ikinä olla liikaa!

A smile is the best make up any girl can wear.

Mulla on nyt ollu aika tylsä viikko, en oo muutaku lukenu kokeisii ja hengaillu kotona. Te lukijat ootte aika paljon pyytäny jotain meikkipostausta ja aattelin nyt tehä sellasen kun on hyvin aikaa. Oon aika laiska meikkaaja, meikkaan yleensä vaan vapaapäiviän esim viikonloppu, koska kouluviikolla mielummin nukun sen 10 minuuttia pidempään kuin yritän vääntää jotain sotamaalausta naamalleni. No tässäkin kuitenkin yleisin meikkini.
Ylhäällä on kuva minusta ilman mitään meikkiä. Mietin pitkään et kehtaanko laittaa tän kuvan tänne, mut sit tajusin et tolleenhan mä koulussakin oon niin en kai mä mun naamaa voi enää enempää hävetä.
Ensimmäisenä laitan meikkivoiteen, joka on aivan liian tumma mulle... Täytys mennä ostaan sopivamman värinen meikkivoide, mut aina se jotenki unohtuu. No ihailkaa kuvia oranssinaama Veerasta. Meikkivoiteen jälkeen laitan aina kevyesti sudilla puuterii, et meikkipohja jäis vähän vaaleemman kivemman väriseks. Tossa toisessa kuvassa oon laittanu kulmatkin jo valmiiks.

Käytän joskus eyelineria, mutta en aina. Päätin nyt kumminki lisätä sen tähän meikkipostaukseen. Alemmassa kuvassa oon lisänny ripsarinki mukaan, joten meikki on valmis. Esittelen vielä meikit mitä käytin postauksen meikin tekemiseen.
Pohjameikissä käytin Maybellinen Dream sarjan tuotteita. Meikkivoiteen sävy on 030 Sand ja puuterin Ivory.
Kulmakynä on Lumenen Arctic Definition sarjasta ja väri on 3 vaaleanruskea. Ripsivärinä on Lumenen Blueberry sarjan ripsari ja värinä tietenkin musta. Eyelinerina käytän Giordanin Gold sarjan eyelineria ja värinä siinäkin musta.
Käytän meikatessa myös ripsentaivuttajia ja huulirasvaa. Huulirasvana on ehdoton lemppari toi Bepanthol!


Käykääs muuten kaikki vilkaisemassa kaverini Janikan blogia! 


Teistä lukijoista on tullut nykyään aika hiljaisia, olisi edelleen kiva saada kommenttia näistä postauksista. Hyvää viikonloppua kaikille!

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Just close your eyes, sun is going down

Viikonloppu alko mulla aikasin kun päätin lähteä koulusta kotiin jo 11 aikoihin. Ajattelin sit miellyttää äitiä ja siivosin koko talon, tein meidän perheelle ruuaks spagetti-jauhelihavuokaa, joten äiti pysty vaan töiden jälkeen mennä makoilemaan sohvalle, eikä sen tarvinnu tehdä yhtään mitään. Isi tykkäs mun ruuasta ihan hirveesti ja sano et siitä tuli sen uus lempiruoka! En tiedä mikä mua on vaivannu tää viikonloppu ku kokoajan on tehny mieli kokata ja siivota.

Olin luvannut perjantaina olla Janitan kanssa ja ajoin ekaa kertaa tänävuonna skootteria! En kyllä ajanut kuin 30 km? Tammelaan ja takasin. Tuntu et mun skootteri ois kulkenu satasta ku ei oo taas yhtään tottunu siihen vauhtiin ja pelkäsin et kaatuun joka mutkassa jos siellä jossain olis jäätä vielä piilossa. Illalla suunnattiin Janitan kanssa Aleksin sauna/grilli/palju pileisiin, oli kiva viettää koko ilta vähän pienemmällä porukalla kuin yleensä. Istuskeltiin melkein koko ilta saunassa, kuunneltiin musiikkia ja puhuttiin kaikesta mitä mieleen tuli. Harmi et mua alko väsyttään niin paljon ennenku palju oli ees lämmin niin lähettiin siinä yhden jälkeen Joonakselle nukkuun. Noita päivänasu kuvia on toivottu aika paljon niin laitoin tohon ylemmäs ny pari kuvaa viikonlopun asusta.


Lauantai aamuna herättiin Joonaksen kaa siinä kahden aikoihin ja päätettiin tehdä Amerikkalaisia pannukakkuja aamupalaks. Ne onnistu ihan hyvin, mutta tehtiin ihan liikaa taikinaa niin soitettiin sitten Harri ja Sarakin syömään pannaria. Joonas teki myös "makaroonimössöä" eli makarooni, jauhelihaa ja kermakastiketta.


Lähettiin syömisen jälkeen Harrille, pojat pelas änäriä ja mä siivosin :D Pelailtiin ristiseiskaa ja hävisin joka kerta, ärsyttää vieläkin se Joonaksen vittumainen ilme kun se voitti joka ikinen kerta! Lähdettiin Harrilta kohti Teron synttäripailuja, onnea vaan Terolle! Ehdittiin kuitenkin olemaan siellä ehkä tunti kun Tero huusi "Saahan kaikki kyydin kotiin, mä lähen baariin" Onneksi meillä oli jo kyyti hankittuna niin lähdettiin sitten kohti Forssaa, kun saatiin Sannilta lupa tulla käymään sen siskon kämpillä. Ei kyllä oltu sielläkään kauaa ku kaikkia alko väsyttään niin paljon, että Harri tilas meille sitten taksin kotiin.

Saatiinki si hifikulman "biletaksi" ja siellä on niin hienot valot sisällä. Otin pojista muutamat kuvat, mutta niistä tuli aika tärähtäneitä... Yks asia minkä huomasin viikonloppuna niin yllättävän moni mun tutuista lukee mun blogia, oon aina luullu et mun blogia lukee ainoastaan mun pari läheistä kaveria ja sit jotain randomeita, mut tänäkin viikonloppuna mulle tultiin tosi monta kertaa kyseleen mun blogista kaikkee. Olis tosi kiva jos jaksaisitte liittyä lukijaks tai kommentoida että luette blogia, koska sit kun tietäisin ketä kaikki tätä lukee, osaisin ottaa teidät lukijat paremmin huomioon :)!

tiistai 20. maaliskuuta 2012

now your nightmares comes alive!

Heipsan! Viikonloppu oikeen sujahti vauhdilla ohi! Perjantaina oltiin Kontion metsästysmajalla synttäripileissä. Paikalla oli varmaan puoli forssaa niin ei ainakaan tullu sellanen olo ettei ois tuntenu ketään koko pileistä. Ilta venykin suhteellisen pitkäksi ja lähdettiin taksilla kotiin joskus kello kolmen jälkeen. Onneksi en ollut minä ketä sen taksin maksoi! Perjantaina mulla oli päällä pinkki huppari ja farkut eli ei mitään erikoista, mutta meikkeihin jaksoin panostaa tavakkista enemmän ja otinkin muutaman kuvan tänne blogin puolelle.
Käytiin Joonaksen kanssa katsomassa leffa: Kohta 18. Ite on oikeen suomalaisista leffoista välitä, mutta tähän elokuvaan odotukset oli suhteellisen korkealla, enkä kyllä pettynyt. Leffa oli hyvin toteutettu ja sen aikana sai nauraa, paljon! Toisaalta suurinosa kavereistani ei oo tykännyt kyseisestä leffasta, mutta itse suosittelisin sitä kaikille jotka haluu vähän rennommalla otteella tehdyn leffan, jonka aikana saa nauraa.

 Lauantaina aloitettiin aamu menemällä meidän mummille maalaamaan olohuoneen seiniä. Mummi oli päättänyt tehdä tälläsen extempore sisustusratkaisun sillä välin kun ukki on Berliinissä. Maalailtiin oikeastaan kokopäivä ja illalla mentiin sitten meille viettään mun vanhempien kanssa laatu-aikaa. Ilta alkoi hyvin kun äiti ja isi päätti tarjota meille hese ateriat! Päätin sitten ottaa kanatortilla aterian, koska en ikinä raaski ostaa sitä omilla rahoilla kun se on niin kallis. Mun mielestä hesen pitäis keksiä joku "köyhäopiskelijaburger" tai joku vastaava et mullakin ois varaa syödä. Syötyämme lähdettiin kotiin ja vaan istuskeltiin olkkarissa ja juteltiin. Mulla oli ollut jo maalatessa kauheen kipee olo ja illalla sitten alko silmät ja nenä vuotaan. 
Aamulla herätessä tajusin etten saa toista silmää auki, jouduin puoli sokkena juokseen vessaan ja kosteella pumpulitupolla sain silmän auki. Eihän siitä oo ku hädintuskin kaksviikkoo ku olin viimeksi kipeenä ja nyt on silmätulehdus ja poskiontelotulehdus. Alkaa pikkuhiljaa meneen järki tähän jatkuvaan sairasteluun. Ylemmissä kuvissa on mun ja Jonnaksen marsut Ismo ja Seppo. Ismo on toi vaalee ja toi musta on Seppo. En ookka tainnu mainita meidän pojista mitään täällä blogin puolella niin aattelin nyt pistää pari kuvaa.

Mites teidän viikonloppu sujui?

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Englanti, day V!

Ohhoh blogi on nyt jäänytkin hieman päivittelettemättä kun koulun takia on ollu niin paljon kaikenlaista hommaa etten vaan yksinkertaisesti oo kerinny kirjoittamaan esim tällä viikolla oon ollu joka päivä 4 saakka koulussa, koska mulla on sairastelun takia niin paljon ylimääräisiä töitä rästissä. Nyt onneksi löysin aikaa kirjoittaakseni vikasta kunnon päivästä Manchesterissa!

Heräiltiin aamulla 10 aikoihin ja heti herätessä iski tietoisuus siitä, että tämä olisi vika päivä Manchesterissa ja huomenna lennettäisiin taas keskelle Suomen talvea. Aamun ankeudessa valmistauduttuun hitaasti ja lähdettiin kävelemään lohti rakkauskauppaa Primarkkia! Aattelin ettei sieltä mitään enään löydy ku ollaan se jo joka päivä kierretty, mutta voi kun olin väärässä! Mukaan tarttui taas kauhea kasa vaatteita ja sai hyvin tuhlattua tilin saldon lähelle nollaa.
Shoppailun jälkeen iski hirvittävä nälkä ja suunnattiinkin suoraan Subwayhin syömään kanateryaki subit. Paikassa oli aika paljon ihmisiä syömässä ja katselin kaikki samalla kun juteltiin Papen kanssa. Eräs mies sai syötyä ruokansa ja lähti viemään roskia pois kun huomasin, että hänen tuolilleen oli tipahtanut lompakko. Aloin sitten tökkiä miestä, joka varmasti piti mua mielenvikasena ja selittelin sitten siinä, että hän jätti lompakkonsa tuolille. En oo varmaan ikinä nähny jonkun ilahtuvan niin paljon! Se mies kiitteli meitä hirveästi ja meni ripeästi hakemaan lompakkonsa. Ihanaa, että voi tollasilla teoilla tehdä jonkun niin onnelliseks! Kello alkoi lähenemään jo neljää joten suunnattiin kohti juna-asemaan, sillä menisimme vielä kerran tapaamaan Kerryä.

Saavuttiin Darweniin kello kuuden aikoihin ja Kerry tuli hakeen meitä heti kun oli päässyt töistä. Mentiin hakemaan Laura kyytin ja suunnattiin johki ravintolaan minkä nimeä en nyt muista. Ravintola oli vähän syrjemmässä kaupungista, joten jouduttiin ajaan maaseudun kautta. Herranjestas että oli sumuista! Jouduttiin ajamaan varmaan 10km/h, koska eteensä ei nähnyt kuin korkeintaan 5 metriä. Päästiin kuitenkin ehjinnahoin perille ja syötiin ihanaa englantilaistyylistä kotiruokaa. Mä ja Laura päättettiin läskeillä ja otettiin viel jälkiruuatkin. Laura söi ihanaa suklaakakkua jäätelöllä ja mä tyydyin vaniliajätskiin suklaakastikkeella.

Seuraavaksi mentiin pubiin muutamille ja tapaamaan Kerryn ja Lauran ystävää Davidia. Juotiin sit muutamat ja englantilaiset pelas bilistä. Vietettiin kaiken kaikkiaan tosi mukava ilta ja pian kello näyttikin niin paljon, että meidän oli aika rientää juna-asemalle ettei myöhästyttäis vikasta junasta. Kerry, Laura ja David hyvästeli meidät asemalla ja kyseli koska nähtäisiin taas. Onneks Kerry on mahdollisesti tulossa kesällä Suomeen, joten jälleen näkeminen saattaa olla lähempänä kui luulenkaan!



Tämä oli siis viimeinen postaus Manchester matkasta. Kaikin puolin reissusta jäi tosi hyvät fiilikset ja ihmisiä siellä tulee todella ikävä.

torstai 8. maaliskuuta 2012

Englanti, day IV!

Tässä postauksessa kerron maanantain tapahtumista Manchesterista! Herättiin siinä 11 aikaan, todella nälkäisinä ja päätettiinkin kiiruhtaa aamupalalle johkin kivaan kahvilaan. Lähdettiin käveleen Arndalelle päin ja matkalla ostettiin lähimmästä kaupasta limpsapullot, kuten tehtiin jokainen muukin aamu. Shoppailessa tulee kauhea jano!

Päädyttiin aamupalalle Starbucksiin, tilasin itelleni croisantin ja pienen kaakaon, myyjä kysy multa jotain ja juttelin  Papen kaa samalla, nii en kuullu mitä se kysy ja sanoin vaan yes yes. Onneksi sanoin kyllä, sillä myyjä oli kysynyt haluunko kaakaoni päälle kermavaahtoa ja kyllähän mä halusin ku se maistu niin taivaallisella. Muutenkin kaakaot tuolla Englannissa on ihan eri tasosia kun jotkut Suomen Tazza automaattikurakaakaot. Tosiaan pyysin pienen kaakaon ja sain aivan järkyttävän suuren kupin käteeni, ehkä englantilaisilla on vähän eri käsitys pienestä ku mulla.
Aamupalan jälkeen lähdettin shoppailemaan ja käytiin vähän muissakin kaupoissa ku Primarkissa. Ei muista kaupoista löytyny oikeen mitään, joko vaatteet oli aivan liian kalliita mun lompakolle tai sitten niistä järkevän hintasista mitä sattu löytymään ei ollu oikeeta kokoo. Hämmästelin muutenkin ku Englannissa mun vaatekoko oli 42 kun Suomessa se on 36, jos yritin ottaa edes 38 kokosen paidan hihat oli niin lyhyet, ettei sitä ollu mitään järkee ostaa. Maanantai oli oikeastaan ainoa päivä millon ostin kunnolla vaatteita. Mukaan tarttui läpinäkyvä kermanvärinen tunika, sininen "pitsi" huppari, leopardikuvioinen ohut pitkähihainen, uusi laukku, huivi, tuliaisia kavereille ja neljät kengät. Olisin voinu tuoda mukanani Suomeen varmaan miljoonat kengät ku ne oli niin kivoja ja halpoja mutta mulla oli ongelmia saada jo noikin kengät matkalaukkuun, nii piti luopuu haaveilusta.
Viiden aikoihin meidän piti lähteä junalla Darweniin tapaamaan Kerryä, mutta Kerry pisti viestin ettei pysty tänään näkemään meitä, koska on niin väsynyt. Illan suunnitelmat meni uusiksi ja oikeastaan vaaan hengailtiin kokoilta hotellilla ja käytiin Mäkistä hakemassa iltapalaa. Katottiin myös hotellihuoneen telkkarista leffa "Paholainen pukeutuu Pradaan"  en ollut ennen sitä nähnyt ja mun mielestä se oli ihan hyvä leffa, ehkä vähän heikolla juonella pilattu mutta kyllä sitä nyt katteli. Mentiin myös aika aikaisin nukkumaan ku ei ollut mitään suurempia suunnitelmia illalle. Kuvia vaatteista saatte nähdä vasta myöhemmin ku teen erillisen postauksen Manchesteristä ostetuista vaatteista.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Englanti, day III

Nyt kerron sunnuntain tapahtumista, nyt kun ei oo taas pariin päivään kirjottanu postausta ja alkaa muisteleen mitä me siel Manchesterissa tehtiin niin ei meinaa muistaa niin hyvin mitä teki minäkin päivänä. Lukijat oli pyytänyt linkkiä werän blogiin, joten tässä se on Million things, käykää kaikki lukemassa! 

Sunnuntaina nukuttiin pitkään, heräiltiin vasta siinä 10 aikoihin ja kiiruhdettiin suihkuun, koska yritettiin ehtiä kahdentoista junaan, joka veisi meidät Blackburniin. No myöhästyttiin sitten siitä junasta parilla minuutilla... Seuraava juna lähti vasta unnnin päästä, joten käytiin Papen ja Papen vanhempien kanssa juna-aseman kahvilassa syömässä hieman aamupalaa. Päätin valita itelleni kinkku-juusto paninin ja se oli aivan täydellisen makusta, ihan eritasoisia panineja ku Suomessa! 

Junamatka Blackburniin kesti noin 50 min? ja mentiin heti ensimmäisenä tapaamaan Papen perheen tuttuja. Nainen oli suomalainen ja mies englantilainen, Papen vanhemmat vei niille tuliaisiksi ruisleipää, suomalaista kahvia ja suomalaista suklaata. Vietettiin siellä aikaa reilu tunti, koska oltiin sovittu tapaaminen Papen lapsuudenystävän Kerryn kanssa. Kerryn kanssa mentiin ensiksi käymään Nicolella. Nicolella ihastuin tohon takkaan ja siitä oli pakko saada kuva! Meidän pöytävaraus oli tehty kello puoli kuudeksi, joten meillä oli hyvin aikaa vaan istuskella ja jutella. Kerryn ja Nicolen mielestä suomenkieli kuulostaa siltä, että yksi lause olisi vain yhtä pitkää sanaan ja tuntuu ettei hengitettäisi sanojen välissä.
Pöytävaraus oli tehty Tapas nimiseen ravintolaan, jonka toimintaperiaate oli seuraava: maksat tietyn summan esim 10 puntaa, tilaat ruokia ruokalistalta neljän ruoka-aterian ryhminän, sinulle tuodaan tilaamasi tuotteet pienissä astioissa esim minä tilasin tomaattiset lihapullat ja sain pienen kulhon missä oli kaksi lihapullaa ja hieman kastiketta, annokset ovat siis todella pieniä. Saat tilata niin monta annosta kuin haluat ja jos et tykkää jätät sen syömättä ja tilaat lisää. Vähän niinku buffet tyylinen ruokailu, eli maksa tietyn summan ja saat syödä niin paljon ku haluat. Ruoka oli todella hyvää, Kerry oli osannu valita erinomaisen paikan! 
Syömisen jälkeen mentiin Kerryn kaverille Lauralle, joka oli Nicolen sisko. Istuttiin siellä kokoilta ja juteltiin kaikesta mahdollisesta, kuten saunomisesta, armeijan käymisestä, juomapeleistä. Kaikki oli tosi ystävällisiä ja kiinnostuneita millasta Suomessa asuminen on. Illalla lähdettiin kello 11 junalla takaisin Manchesteriin.