lauantai 30. kesäkuuta 2012

Fosu Goes Beach part I

Fosu goes beach on on Tammelassa järjestettävä Suomen järvisählyn mm-kisat. No, ei siellä oikestaan ketään "pelaa" vaan kaikki tulee vaan juomaan, mutta aluelle ei saa ottaa juomia joten kaikki jäi parkkipaikalle viettään aikaa. Tultiin Joonaksen kanssa meidän porukoitten kyydillä joskus yhdeksän aikoihin ja parkkipaikka oli jo sillon aivan täynnä tuttuja! Tarkoitus oli mennä ostamaan liput ja suunnata sisälle,mutta ei siinä olisi ollut mitään järkeä kun porukka istui jo valmiiksi ulkopuollella. Nähtiin ihan hirveesti tuttuja ja oli ihana viettää aikaa kavereiden kanssa joita ei oo nähny pitkään aikaan! Tänään suunnitelmissa olis mennä takasin Fosu Goes Beachiin kuunteleen Raappanaa ja Veljenpoikii!


Miten te aijotte viettää viikonloppua :)?

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Olkiluoto

Mun vika työviikko on sujunut hyvinkin nopeasti! Tänään oli siis viimeinen työpäivä ja pääsin lähteen kotiin jo siinä 11 aikoihin. Ihanaa että nyt saa vihdoin lomailla rauhassa...tai siis suorittaa matikan itsenäisiä kursseja... Unohdin kuitenkin kertoa, että käytiin keskiviikkona seurakunnan järjestämällä "virkistäytymis" retkellä. Itse lähdin mukaan lähinnä sen takia, ettei tarvisi tehdä töitä ja palkka juoksisi silti. Retkikohteena oli Eurajoen ydinvoimala, joka sijaitsee Olkiluodossa.
Lähdettiin matkaan bussilla vähän ennen seitsemää ja saavuttiin Olkiluotoon yhdeksän aikoihin. Ensiksi meille tarjottiin ihana aamupala, en oo varmaan ikinä syöny niin herkullisen näkösiä ja makusia leipiä! Syömistä seurasi sitten yli tunnin auditorio esitys ydinvoimalan  historiasta ja tulevaisuudesta. Silmät alkoi mennä väkisinkin kiinni, no onneksi en ollut ainoa joka nukkui! Auditorion jälkeen suunnattiin kiertelemään ydinvoimalaa ja saatiin päähän tollaset hienot Puuha-Pete kypärät. Mentiin hissillä 200 metriä maanpinnan alle katsomaan miten ydinreaktioista syntyvä jäte varastoidaan maan alle, istuttiin sitten Heidin kanssa siihen alustalle ku ei jaksettu seisoa koko selostuksen aikaa. Ehkei olisi kannattanu, sillä jouduttiin peppujen säteilytarkistukseen ja turvamiehet tökki meidän peppuja jollain laitteella. 


Ydinvoimala kierroksen jälkeen lähdettiin taas bussilla Eurassa sijaitsevaan Vuojoen Kartanoon syömään. Vuojoen kartano oli tollanen uskomattoman hienoa rakennus, joka oli muutettu ravintolaksi. Ruuasta en erityisemmin pitänyt, koska buffetti oli lievästi sanottuna kala-ja salaattipainotteinen. Ruokailun jälkeen käytiin vielä tutustumassa Euran kirkkoon ja hautausmaahan, ite kyllä karkasin bussiin heti kun sain mehun ja mustikkapiirakan syötyä! Oltiin takaisin Forssassa joskus viiden jälkeen ja olin kyllä niin tyytyväinen että sain viettää työpäiväni näin eikä nurmikkoa leikaten!

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Elokuu-Saatilla

Haha, oli pakko lisätä tää kuva et teki saatte nauraa mun ja Jarin tilannekuvaa :D
Perjantaina heräiltiin Joonaksen kanssa siinä kahden aikoihin ja melkein heti herättyäni Maiju soitti ja sano tulevansa hakeen mua puolen tunnin päästä. Kauheella kiirellä vedin vaatteet päälle ja rupesin laittautuun siinä samalla sain isovarpaani telottua aika huolella. Maiju nappas mut kyytiin ja suunnattiin Autokeitaalle ostaan jätskiä ja limsaa. Päätettiin sit jatkaa siitä Riihivalkamaan moikkaamaan kavereita jotka vietti juhannusta Ninan mökillä. Suunnistettiinkin mopoautolla pitkin hiekkateitä ku yritettiin löytää tietä pois sieltä mökiltä. Päästiin takasin Tammelaan joskus neljän jälkeen, vietiin mauto Maijulle ja Maiju saattoi mut Joonakselle samalla kun lenkitti niiden koiraa.


Lähdettiin Joonaksen kanssa meille syömään grilliherkkuja siinä kuuden jälkeen. En oo varmaan ikinä änkeny itteeni niin paljon ruokaa! Oltiinki syömisen jälkeen niin täynnä ettei jaksettu lähtee enään skopalla Tammelaan vaan meidän porukat kyytti meidän eka ABC:eelle hakeen juomia ja siitä Tammelaan Harrin kämpille. Aloteltiin alkuilta hyvällä porukalla ja sitku ekat oli sammunu päätettiin lähtee paikalliseen ravintola/baariin Aladiniin. Ei siellä ollu paljon porukkaa, mut illan mittaan paikka alko oleen aika täynnä. Valomerkin jälkeen suunnattiin kotia kohti. Ei mun juhannus sujunut missään ihmeellisissä merkeissä, kivaa yhdessä oloo kavereiden kanssa ja muutenkin vaan rentoutumista. Seuraavana viikonloppuna meno jatkuukin sitten Fosu goes beach -tapahtumassa!

lauantai 23. kesäkuuta 2012

Videopostaus torstailta!

Pahoittelen huonoa laatua, huomasin vasta videon kuvattuani, että tarkennus on mennyt ihan vituilleen enkä sitten jaksanut kuvata enään uutta :(

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Im wide awake

Mun päivä on sujunut tosi mukavasti, jos ei lasketa sitä että oon edelleen kipeänä. En oikeesti ymmärrä aina kun oon kipeenä mun tekee mieli vaan siivota, tänäänki on siivottua koko taloa neljä tuntia! Lisäksi oon lueskellu vanhoja muotilehtiä ja ottanu aurinkoa takapihalla, kuten kuvasta näkyy auringonotto tuotti tulosta, omistan nyt ihanan haalean rusketuksen. Vielä kun sais noi topinrajat pois nii olisin tosi tyytyväinen. Huomenna pitäs jaksaa tehdä töitä muutama tunti ja sit koittaa vapaus, jopa mun palkka tulee huomenna tilille! Voisko juhannus paremmin alkaa? Juhannus suunnitelmissa ei oo mitään ihmeellistä, aateltiin grillata meillä ja ehkä juoda muutamat, saa nyt nähä kun porukat onnistu pilaan mun juhannus suunnitelmat aika hyvin.... No toivottavasti teillä on sit parempi juhannus :)!

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Toivepostaus: Lempisivuni!

Kuolen tylsyyteen, koska oon mahataudissa enkä pääse lähteen mihkään, joten päätin tehdä tälläsen esittelyn mun suosikki nettisivuista. Tätä oli joku anonyymi toivonut, joten päätin listata mun top 3 blogiinliittyvää sivustoa eli en listannu mitään Googlee tai Youtubee, vaan asioita mitä käytän yhdessä blogin kanssa.

PINTEREST
Pinterest on sivusto, johon rekisteröidytään saamalla kutsu joltain jäseneltä/ylläpitäjältä. Pinterestissä sinulla on tavallaan oma "muistitaulu" johon keräät sinua inspiroivia kuvia. Sivusto on aika samanlainen kun weheartit, mutta paljon monipuolisempia ja ehkä hieman monimutkaisempi käyttää. Itse käytän Pinterestiä tyylikkäiden asukokonaisuuksien tai sisustusunelmien löytämiseen. Todella hyvä sivusto, suosittelen!

MEMBERS
Members.com on tavaroiden outlet sivusto, jossa myydään esim huippusuunnittelijoiden kenkiä -70 % alennuksella. Toki mukana on myös ihan tavallisia merkkejä kuten Pieces tai Zara. Sivustolla saa ostettua myös elektroniikkaa kuten kännyköitä sun muita, kampanjasta riippuen. Kampanjoita tulee uusia päivittäin ja ne kestävät noin 4-7 päivää. Ainoa miinus sivustolla on se että rekistöröitymiskutsun saaminen saattaa kestää kauan ja tuotteet menevät _erittäin_ nopeasti. Muistan kun tonne tuli Nelly.fi sivuston tuotteet -70% aleen ja olin tunnin päästä kampanjan aukeamisesta tekemässä tilausta niin kaikki s-kokoiset vaatteet oli jo loppuunmyyty.

WEHEARTIT

We heart it tästä sivustosta tuskin täytyy selittääkkään enempää :D? Aina kun etsin ihania kuvia suuntaan tänne! Kuitenkin nyt kiinnostus on hieman siirtynyt tonne Pintrestin puolelle, koska sinne saa ihanasti kerättyä niitä kuvia :)


sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Roosan rippijuhlat!

Tänään vietettiin Roosan rippijuhlia, kirkko alkoi yhdeltä ja juhlapaikalle päästiin puoli kolmen aikoihin. Oltiin vuokrattu Tammelasta eräs kahvila, sillä meillä on niin pieni talo ettei sinne olisi mahtunu yli 40 vierasta.  Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa kaikkia sukulaisia ja nauttia hyvästä ruuasta. Tietysti iski pieni kateus ku Roosa sai niin paljon lahjoja ja rahaa..... No onneks maanantaina pitäis tulla palkka, sen piti tulla jo perjantaina, mutta ne oli sählänny siel jotain ja unohtanu lähetään joten saan sen vasta huomenna, ehkä ihan hyvä vaan oisin muuten tuhlannut sen jo varmaan viikonlopun aikana! 

Since u brokeup with me baby, i go out every night!

Lauantaina heräiltiin Joonaksen kanssa siinä puolenpäivän aikoihin ja päätettiin lähteä käymään Tammelan makkaramarkkinoilla. Siellä oli ihan kivasti kännistä porukkaa ja nähtiin paljon tuttuja, mun porukatkin tuli vastaan ja päätin lähteä niiden kyydillä Forssaan hakeen skopaa ja Werää Tammelaan. Päätettiinki ostaa sitten _hieman_ metrilakua ja käytiin me vielä grillipihvitkin hakemassa. Suunnattiin Joonakselle grillaileen ja syömään kaikkia herkkuja. Päätettiin myös illan aikana katsoa työ/baari/leffa/bändihuoneessa  Nightmare on Elm Street, mutta ei siitä meinannu tulla mitään ku Werä kiljui ja sit mä säikähdin sitä kiljahdusta jne jne. Loppuillasta Joonaksen naapuri, Jari tuli poltteleen sikaria siihen pihalle ja juteltiinkin pihalla istuskellen varmaan kaksi tuntia, lopulta pääsin tosi väsyneenä kahden jälkeen nukkumaan. Ihana ilta, haluisin ottaa pian uusiks :)!

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesäyö ja ponipoika !

Eilen oltiin viettämässä iltaa mun työkaverilla Heidillä, lähdettiin Forssasta kohti Matkua joskus seitsemän jälkeen illalla. Poikettiin matkalla vielä kaupassa hakemassa vähän juotavaa. Olin jo aikaisemmin tällä viikolla ollut töiden jälkeen Heidillä ratsastamassa, joten tiesin reitin entuudestaan. 


Matkuun päästyämme heti ensimmäisenä mentiin katsomaan Heidin heppoja, oltiin jo aikaisemmin lyöty vetoa että jos Joonas ratsastaa hevosella tunnin niin mä joudun juomaan lasillisen punaviiniä (jos joku ei tiennyt inhoan punaviiniä, rupeen yökkäileen jo pelkästään hajusta). Mun pettymykseksi Joonas si päättikin nousta kahdeksan vuotiaan welsh tamman selkään. Olin yllättänyt kuinka hyvin Joonas pysyi selässä, koska satulaa ei ollut ja Joonas oli vasta ensimmäistä kertaa hevosen selässä. Heidi huuteli Joonakselle ohjeita ja opetti eri apujen merkityksen (peruutus, myötäys, pidäte, pohkeet) ja Joonas kuunteli tarkasti. Lopulta Joonas meni pari kierrosta ravia ja päästi mut selkään. Siitä alkoikin sitten pitkäaikainen vääntö. 


"Tunnin" tavoitteena oli saada poni kulkemaan rentona ja laukkaamaan ympyrällä, mutta kun yhdistätä paskan tasapainon tikittäviin ponin askeliin niin siitä ei hyvää seuraa, toisin sanoen lensin selästä jopa neljä kertaa. Kaksi kertaa valuin suoraan jaloille, yhdellä kerralla perseelleni ja lopuksi laukasta kyljelleen ja oli varmaan 10 cm päässä etten lyönyt päätäni aidan pylvääseen. No nyt on kyljessä muistona iso mustelma ja muutamia ruhjeita. Lopulta sain Lydian kuuntelemaan ja nostettiin laukat molempiin suuntiin. 


Loppuilta vietettiin grillaillen ja mustikkashotteja juoden, meitä tultiin hakemaan joskus 1 aikoihin ja mentiin suoraan Joonakselle nukkumaan, ainoa vaan etten pysty nukkumaan vasemmalla kyljellä ruhjeiden takia.


Mites teidän perjantai sujui ?