maanantai 8. syyskuuta 2014

FIRST DAY IN HERE!


Lauantai aamuna heräsin jo kuudelta, aivot on edelleen Suomen ajassa. Katsoin hieman telkkaria ja seitsemän aikaan H koputti oveen ja kysyi pääsisikö katsomaan piirettyjä kanssani, hieman myöhemmin myös O liittyi seuraan. Touhusin lasten kanssa koko aamupäivän leikkien ja kirjoja lukien. Lapset lähtivät synttäreille, joten mulla oli vapaata noin 12-18.30 ja sovittiin, että lähden Kian ja kolmen saksalaisen au pair tytön kanssa High Wycombeen shoppailemaan. Lähdin bussilla kohti High Wycombea ja matkan aikana Kia ja muut tytöt hyppäsivät kyytiin. Melkein heti High Wycombeen saavuttuamme mentiin Nandosiin syömään. Se oli siis Portugalilainen ravintola missä tarjottiin erilaisia mausteisia kana annoksia. Itse päädyin kanapitaan, ranskalaisiin ja bottomless juomiin. Oli kyä huippu hyvää eikä kauhean kallista, tänne tullaan varmasti menemään uudelleen! 

Ruokailun jälkeen käytiin pikainen shoppailukierros ostoskeskuksessa, jonka jälkeen suunnattiin Costaan kahville. Englannissa Costa on yhtä suosittu kun esim Jenkeissä Starbucks, joten niitä on täällä joka kulman takana. Hommasin jo member cardinkin kyseiseen kahvilaan. Meillä oli todella kivaa tyttöjen kanssa ja sain tietää, että eräällä saksalaisella au pairilla on myös samana päivänä synttärit kun mulla! Kahvien jälkeen mun oli pakko lähteä bussipysäkkiä kohti, koska babysitting alkoi 18.30. Muut tytöt päättivät lähteä samalla bussille, joten onneksi ei tarvinut yksin matkustaa.

 Saavuin omalle pysäkilleni suurinpiirtein kuuden aikaan ja siitä on noin minuutin kävely matka kotiin. Illan suunnitelmat olivat siis, että host vanhemmat menevät juhlimaan ystävänsä 40v synttäreitä ja mä jään kotiin vahtiin lapsia. Kuitenkin host äiti on ollut hieman kipeä, joten hän päätti jäädä kotiin ja vain host isä lähti juhlimaan. Host äiti meni lepäämään ja minä pelasin lasten kanssa Kimbleä tai kuten täällä sanotaan Pop and Hop. Pelin jälkeen hoidin lapset pesujen, pisujen ja pusujen jälkeen sänkyyn ja itse siirryin alakerran leikkihuoneeseen skypettelemaan kotiin. 

Oloni on ollut koko viikon hieman flunssainen, mutta iltaa kohden olo vain paheni. Nenä ihan tukossa ja silmät vuotaa, jote päätin jo kymmenen aikaan suunnata lääkkeiden voimalla sänkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti